Haberler

Medyasoft, Autodesk'in Türkiye Distribütörü Oldu

Tarih: 19 Mart 2009
Dünyanın önde gelen yazılım ve eğitim markalarını bir araya getiren Medyasoft, mimari, inşaat, imalat, endüstriyel tasarım, medya ve eğlence pazarlarına yönelik 2 ve 3 boyutlu yazılımlar konusunda uzman teknoloji şirketi Autodesk ile iş birliği gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük bağımsız bilgisayar eğitim merkezi New Horizons'ın Türkiye temsilciliğini alan, yazılım devi Adobe'nin Türkiye distribütörü ve dünyanın en yaygın kullanılan e-öğrenme platformu Blackboard'un tek Türkiye temsilcisi olan Medyasoft, 2009 yılında eğitim alanında yüzde 63, yazılım sektöründe ise yüzde 49 büyüme hedefliyor.

Ülker'in de bağlı bulunduğu Yıldız Holding'in Bilişim Grubu şirketlerinden olan Medyasoft, Türkiye'yi dünyanın en büyük yazılım ve eğitim markalarıyla buluşturmaya devam ediyor. 2008 yılında önemli bir işbirliğine imza atarak dünyanın en büyük bağımsız eğitim merkezi New Horizons'ın Türkiye temsilcisi olan Medyasoft, yazılım alanında da Autodesk ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle büyümeyi sürdürüyor.

Medyasoft'un Autodesk Distribütörlüğü
Medyasoft'un 2009 yılı hedefleriyle ilgili açıklama yapan Medyasoft Genel Müdürü Doğu Pabuçcuoğlu, yazılım sektöründe yüzde 49, eğitim sektöründe yüzde 63 büyüme hedeflediklerini belirtti. Dağıtım kanalı yapısını büyük bir hızla genişletmeyi sürdüreceklerinin altını çizen Pabuçcuoğlu, bu yılın sonuna kadar iş ve çözüm ortağı sayısını 200'ün üzerine çıkarmayı planladıklarını, öncelikli olarak İstanbul ve bölge illerdeki yapılanmayı tamamladıklarını, kriz ortamına rağmen yalnızca büyük şehirlerde değil Anadolu'da da yeni iş ve çözüm ortaklarıyla büyümeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Autodesk ile gerçekleştirilen iş birliği sonucunda Autodesk lite, Autodesk ve 3D Studio Max ürünlerini kullanıcılara sunacaklarını söyleyen Pabuçcuoğlu, hedef kitlelerinin ağırlıklı olarak mimarlar, mühendislik firmaları, inşaat şirketleri ve 3D prodüksiyon ajansları olduğunu belirtti. Autodesk ile işbirliğine gidilmesinin en önemli nedeni olarak Autodesk'in alanında çok güçlü bir marka olmasını gösteren Pabuçcuoğlu, Medyasoft'un katma değerli yazılım distribütörü olarak konusunda lider / güçlü markalarla iş birliği gerçekleştirdiğini söyledi. Pabuçcuoğlu, Medyasoft satış ağının yaygınlığı, Pearson Education'ın yetkili yayıncısı olarak Türkçe BT kitapları basabilme yetkinliği ve New Horizons'ın Türkiye'deki tek temsilcisi olarak eğitim yetkinliği ile Autodesk'e katma değer sağlayacaklarına inandıklarını belirtti.

Autodesk Anadolu'da Medyasoft ile Yaygınlaşacak
Autodesk Türkiye Genel Müdürü Tolunay Tomruk da, bu iş birliğinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını, Medyasoft'un deneyimi ve Yıldız Holding'in gücünün yeni müşterilere ulaşmalarında önemli yardımları olacağına inandıklarını söyledi. Tomruk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Autodesk olarak geliştirdiğimiz 2 ve 3 boyutlu yazılımlarımız mimari, inşaat, imalat, endüstriyel tasarım, medya ve eğlence pazarlarındaki birçok firma ve profesyonelin, fikirlerini tasarlamasına, analiz etmesine ve görselleştirilmesine yardımcı olarak verimliliklerini arttırıyor. İçinde bulunduğumuz piyasa koşullarında firmanın ürünlerini daha yenilikçi, hızlı, hedefledikleri kalitede ve uygun maliyetlerde üretebilmesi ve rekabetin önüne geçmesi daha da önem kazanıyor. Bu teknolojilerin özellikle Anadolu'da daha yaygın şekilde kullanılabilmesi için Medyasoft ile iş birliğimizin bize güç katacağına inanıyoruz."

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.