Haberler

Tasarım dünyası yeni bir merkeze kavuşuyor: Terminal

Tarih: 14 Nisan 2009


Tasarım ve mekân çözüm merkezi olarak kurgulanan, tasarım dünyasına yeni bir soluk getirecek Terminal, Beylerbeyi'nde 15 Nisan'da açılıyor.

Terminal, Akın Nalça ve tasarım ekibinin yıllardır sürdürdüğü atölye geleneğiyle, aynı dili konuşan geniş bir ürün ailesinin biraraya gelmesi ile oluşan bir tasarım merkezi. Terminal, mekân çözümleri konusunda fark yaratan birçok markayı ve tasarım hizmetini bir arada sunarak, tasarımcıların, mimarların ve işverenlerin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Özgün fikirler ve yaratıcı tasarımlar için yeni ufuklar açan dinamizme ve tüm donanımlara sahip olan Terminal, tasarımcının hayal gücünü harekete geçirmeyi amaç edindi. Tasarımcılar, fikirlerine ışık tutmak için Terminal ekibinin bir parçası olarak bu dinamizmin içinde yer alabiliyorlar.

Terminal'in içinde bulunan "Platform" adlı showroomda pek çok öncü markayı ve farklılık taşıyan yenilikleri birarada görmek mümkün. Ürünlerin yanı sıra sergilenen sistemlerle, yeni ürünler ve farklı kombinasyonlar kurulmasını sağlayabiliyor. Bu oluşumun bir parçası olan showroom aynı zamanda Terminal ofisinin parçası olarak düşünüldü. Ayrıca binadan bağımsız dış mekanda tasarlanmış "Container" ise yeni malzemelerin kullanıcı ve tasarımcılarla buluştuğu çağdaş bir malzeme kütüphanesi olarak geliştirildi.

Sergilemelerde ürün ve hedef kitle arasındaki iletişimi maksimum performans ile yerine getirecek pek çok ürün ve sistemi barındıran Terminal, aynı zamanda kullandığı sistemler ile ofisiçi planlamada çalışma ortamının verimliliğini ve konfor düzeyini artıracak ergonomik çözümler sunuyor.



Endüstri yapılarından ofis mekânlarına; fuar standı, mağaza, showroom, banka ve hastanelerden sosyal tesislere, tüm yaşam alanlarının gereksinimini karşılayabilecek mekân sistemleri, özel ürünler ve çözümler sunan Terminal, mekân tasarım sürecinde dinamik tasarım ekibinin vereceği destek ile bir "başlangıç noktası" niteliği taşıyor.

Terminal Çatısı Altındaki Markalar
Burkhardt Leitner Constructiv, Akın Nalça, Alu, Molo, Wogg, Expand, Frankeurope, Rosso, Inflate ve Atelier Alinea.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.