Haberler

Kalekim 2009 Yapı Fuarı'nda ödül aldı

Tarih: 11 Mayıs 2009


TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Yapı 2009 İstanbul Fuarı'na katılan Kalekim, "Amacına En Uygun Stand" kategorisinde Üçüncülük Ödülü'nün sahibi oldu.

Geliştirdiği teknik çözümler ile yapı kimyasalları sektörüne liderlik eden Kalekim, 6-10 Mayıs 2009 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Yapı 2009 İstanbul Fuarı'nda Kalekim, Kaleterasit, Kalecolor ve Mavi Kale markalarıyla yer aldı.

Ziyaretçilerden tam not
"Yapıda Tek Adres" teması ile oluşturulan Kalekim standının neo dinamik yapısı ve tamamıyla Kalekim ürün gamından seçilmiş ürünlerle hazırlanması, Kalekim'in hem geleceğin mekânlarına uyum sağlayabildiğini hem de bu mekânların tek adreste yapılandırılabildiğini ziyaretçilere göstermiş oldu. Standın ziyaretçilerden görmüş olduğu büyük ilgi ve beğeni, standın tema, ürün çeşitliliği ve kullanım amaçları ile "Yapıda Tek Adres" mesajının doğru algılandığını ispatladı. Ayrıca Kalekim standındaki FugaSim, NanoLight ve TechnoFull ürünlerinin özellikleri ve uygulanışlarının gösterildiği etkinlikler ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kalekim'in dikkat çeken bu ürünleri stand içindeki farklı bölümlerde özellikleri ön plana çıkarılarak sergilendi. TechnoFull'un kolay yayılıyor olması, standın zemininde gerçek görevi gösterilerek seyirciye sunulurken Kalekim Tozumaz adlı ürünün tozumama özelliği yine ispat edilerek gösterildi.

NanoLight'ın hafifliği ise standın ön tarafında kullanılan "Binanızı fazla kilolardan kurtarın" sloganını destekleyen bir espri ile sunuldu ve ziyaretçilerden beğeni kazandı.

Standın iç bölümünde bulunan Kalekim'in Türkiye‘ye getirdiği simli derz dolgusu FugaSim, "Mekânınızın Çizgisini Değiştirir" sloganı ile yine bu sloganı destekler biçimde oluşturulan iç mekan ters konumlandırılarak ziyaretçinin tüm dikkatini ürüne ve mekana çekti.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.