Haberler

İSTON'un üretimi AB standartlarına ulaştı

Tarih: 12 Mayıs 2009 Kaynak: İstanbul Büyükşehir Belediyesi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından İSTON A.Ş., Avrupa Birliği üretim standardı olan "CE" belgesi almaya hak kazandı.

Beton/betonarme altyapı ürünleri, parketaşı ve bordür üretiminde "CE" belgesi alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden İSTON, Türk yapı sektöründe bu alanda belge alan ilk kuruluş oldu. Avrupa ülkelerinin de içerisinde yer aldığı birçok ülkeye ürün ihraç eden İSTON, geliştirmiş olduğu ürün ve tasarımları daha geniş bir pazar ağına sunabilecek.

Uluslararası akreditasyonu olan laboratuarlara sahip İSTON, dünya standartlarında faaliyet gösteren bir kuruluş olma yolunda önemli bir adım daha attı. Türkiye'nin en büyük 300 büyük kuruluşundan biri olan İSTON, kaliteli ve estetik ürünleri Anadolu'nun birçok kentini de donatıyor.

Konuya ilişkin olarak değerlendirme yapan İSTON Genel Müdürü Kadir Serdar Taflan, "Bizler kentsel gelişim için yapılacak her çalışmanın insanlığın ilerlemesi için atılan bir adım olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple inovasyona çok önem vermek suretiyle, Ar-Ge ve tasarım çalışmalarımızla şehirlerimize yenilikler sunmaya devam ediyoruz. Avrupa Birliği üretim standardını temsil eden, almış olduğumuz bu CE belgesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir kuruluşu olarak İSTON'u tüm dünya kentlerine taşımak istiyoruz. Bunun için de bu belge çok önemli bir referans teşkil ediyor. Gelişim çizgimizi bundan sonraki süreçte de aynı ciddiyetle sürdüreceğiz" diye konuştu.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.