Haberler

Dev yatırımlar

Tarih: 1 Haziran 2009 Kaynak: Hürriyet Yazan: Cesur Sert
ABD'li yatırımcılar alışveriş merkezini yöneldi. NARE Gayrimenkul Yatırım, Danışmanlık ve Yönetim şirketi, ABD merkezli yatırımcılar ile kurdukları TJ firmasıyla Selway alışveriş merkezini satın aldı.

Alışveriş merkezleri konusunda yatırım, danışmanlık ve yönetim hizmeti veren İzmir'deki tek şirket olduklarını belirten NARE Gayrimenkul Yatırım, Danışmanlık ve Yönetim şirketi Genel Müdürü Barış Er, "Özellikle ABD'deki yatırımcılar için İzmir'de proje hazırlıyor, geliştiriyor, pazarlama ve yönetimini yapıyoruz. Sıfırdan bir merkezin gelişimini sağlıyoruz. Yönetimi de taahhüt ediyoruz. Uşak'taki Karun Alışveriş Merkezi'nin yanı sıra Anadolu'da da iki merkeze danışmanlık yapıyoruz. İzmir'e yapacağımız yatırımlarla bu kentin bir adım daha ileri gitmesini istiyoruz. Yatırım anlamında alışveriş merkezi konseptinde her şey yapılmış değil. Her ne kadar bürokratik engeller olsa da İzmir gelişim sürecinde, beş yıl içinde büyük yatırımlar olacak. Özellikle, Salhane bölgesinin İzmir'in çehresini değiştireceğine inanıyorum" dedi.

30 mağaza hizmet veriyor
Havalimanı - Çeşme otoyolu üzerindeki Selway Outlet Park'in nisan ayında ABD merkezli TJ Gayrimenkul firmasına deviredildiğini belirten Barış Er, "Bu yatırımcı grubun Türkiye ve İzmir'deki ilk test yatırımı. Büyük yatırımlar yapmak istiyorlar. TJ'yi İzmir'e NARE Gayrimenkul olarak biz getirdik. 22 bin metrekare açık alan, 8 bin metrekare kiralanabilir alanda 30 mağaza ile hizmet veriyoruz. Selway Outlet Park da ödediğimiz para ve geliştirme projesi için toplamda 15 milyon dolarlık bir yatırım söz konusu" diye konuştu.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.