Haberler

Melih Gökçek'e şehircilik hizmet ödülü verildi

Tarih: 1 Haziran 2009 Kaynak: Zaman
Ankara'da yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e şehircilik hizmet ödülü verdi.

Başkan Gökçek, Alkım Otel'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ödüle layık görülmeden dolayı teşekkür etti.

Başkan Gökçek, Başkent'te yaşayan herkesi hemşeri olarak kabul ettiklerini belirterek, "Ankara'mızda ayrı bir yeri olan son, derece itibar ettiğimiz hemşerilerimizsiniz. Her zaman bize yardımcı olan kardeşlerim, bizler Ankara'da oturmanız, yaşamanız dolaysıyla sizleri hemşerimiz olarak kabul ediyoruz. Sizlere hizmet etmekten de şeref duyuyoruz." dedi.

Federasyon Başkanı Erdoğan Yıldırım da Başkan Gökçek'e hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve Kars, Ardahan ve Iğdır'a birer park yapılması konusunda istekte bulundu.

Başkan Gökçek, Belediye Meclisi'nin alacağı bir karar üzerine bu isteğin yerine getirilmesinin mümkün olabileceğini söyledi.

Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bu yönde bir karar alamaması durumunda da her üç ile yapılacak park için gerekli malzeme yardımında bulunabileceklerini kaydetti.

Törene, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan ve çok sayıda Kars, Ardahan ve Iğdırlı bürokrat katıldı.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.