Haberler

Ferroli 2009'u eğitim yılı ilan etti

Tarih: 21 Temmuz 2009
2009 yılında bayi ve teknik servisleri için yoğun bir eğitim programı gerçekleştiren Ferroli, enerji verimliliği konusunda da tüm Türkiye'yi bilgilendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Isıtma ve soğutma sektörü gerek teknolojik anlamda gerekse yasal düzenlemeler anlamında son yıllarda birçok yenilik yaşadı. Bayileri ve iş ortaklarına yönelik düzenli bilgilendirme çalışmaları yapan Ferroli, Ankara'dan Samsun'a, Konya'dan Gaziantep'e kadar Türkiye'nin her noktasına ulaşmak için 26 toplantı düzenledi.

Ferroli, bu sene kendi bünyesinde bayilerine yönelik verdiği teknik eğitimlere ve YTÜ ile ortak düzenlediği enerji verimliliği kanununun sektöre getirdiği değişikler konusundaki bilgilendirme toplantılarına tüm hızıyla devam ediyor. 2009 yılı başından itibaren bayileri için 17 teknik eğitim toplantısı düzenleyen Ferroli bugüne kadar, 500 bayisini son gelişmelerle ilgili bilgilendirdi.

Ferroli, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Prof.Dr. Hasan Heperkan ve Makine Yüksek Mühendisi Burak Olgun'un katılımıyla düzenlediği "Enerji Verimliliği Kanunu Bilgilendirme Toplantıları" kapsamında ise 9 toplantı gerçekleştirdi. İstanbul, İzmir, Düzce, Ankara, Kayseri, Tekirdağ, Samsun, Konya ve Gaziantep'te düzenlenen bu toplantılarda yaklaşık 1000 kişiye ulaşıldı. Ferroli düzenlenen eğitim toplantılarında bayilerinin teknik bilgi ve kabiliyetlerini artırırken sektörün her kademesinden katılımcıları da sektördeki son gelişmeler hakkında bilgilendirdi.

Ferroli, eğitim toplantılarıyla eş zamanlı olarak İstanbul'daki çeşitli meslek liseleri ve resmi kurumların teknik personellerine Düzce'deki fabrikasında eğitimler düzenledi ve öğrencilere teorik bilgilerini pratik uygulamalarla birleştirme imkanı sağlandı. Ferroli, önümüzdeki aylarda da eğitim toplantıları, meslek liseleri bilgilendirme eğitimleri, endüstriyel uygulamacılara verilecek uzmanlık eğitimleri ve uygulamalı eğitimler gibi projeleri devam ettirecek.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.