Haberler

Realistanbul, Seyrantepe için teklif verecek

Tarih: 10 Ağustos 2009 Kaynak: Hürriyet Emlak
Türköz İnşaat ve Oliv Yapı ortaklığında Realistanbul konsorsiyumunun Seyrantepe spor kompleksi için teklif vereceği bildirildi.

Realistanbul'dan yapılan yazılı açıklamada, Galatasaray'ın Seyrantepe'deki spor kompleksi için temmuz ayında yapılan ihalenin düşük bulunmasından sonra, Türköz İnşaat ve Oliv Yapı'nın ihaleye teklifle katılma kararı aldığı kaydedildi.

Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, ihaleye teklif vermeden önce Belçikalı ortağı ile finans görüşmelerinde bulunduğunu belirterek, "Geldiğimiz noktada iş tıkandı gibi görünüyor. Realistanbul konsorsiyumu içinden iki firma Türköz ve Oliv Yapı olarak ihaleye girmek istiyoruz. Bunun için Belçika'daki ortağımızla da gerekli istişareleri yaptık. Finans sorunumuz yok. Sadece ihale bedelinin düşündüğümüze yakın olması gerekiyor" şeklinde açıklama yaptı.

İhalenin 21 Ağustos'ta yapılacağını hatırlatan Türköz, şartnameyi Belçikalı ortağının da görmek istediğini, bunun için önümüzdeki hafta Belçika'ya giderek son kez bir araya geleceklerini bildirdi.

Açıklamada, Realistanbul konsorsiyumunun en büyük ortağı Türköz İnşaat'ın ihaleye katılması durumunda Aşçıoğlu'ndan sonra ihaleye teklif veren ikinci Trabzonlu firma olacağı, "iyi bir Trabzonsporlu" olduğunu dile getiren Murat Türköz'ün Belçika ve Fransa'da uluslararası ortaklarının tekstil mağazaları zinciri sahibi olduğu, Türköz'ün adını Merter'deki Realistanbul projesiyle duyurduğu belirtildi.

YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.