Haberler

Trump Towers avukata cazip geldi

Tarih: 14 Ağustos 2009 Kaynak: Milliyet

D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, İstanbul Çağlayan'da inşa edilen Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı'nın, Trump Towers İstanbul'daki ofis dairelerine ilgiyi artırdığını söyledi.
Tokcan, Trump Towers İstanbul projesinde yer alan iki kuleden birinin rezidans, diğerinin ise ofis bloku olarak planlandığını belirterek, şunları söyledi: "Adalet Sarayı'na yürüme mesafesinde olan Trump Towers İstanbul'un ofis katlarına avukatlar büyük ilgi göstermeye başladı. 39 katlı ikinci kulede 400 metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişen büyüklüklerde ofisler yapıp satacağız. Henüz satışa başlamadık ama bu ofislerde mutlaka yer almak isteyen 5 avukatlık bürosu daha şimdiden kapora yatırarak, yer ayırttı. Ofislerin ilk 7 katı balkon ve teraslı olacak. Avukatların talebi gelince şaşırdık. Biz inşaata başlarken, ortada böyle bir proje yoktu. Sanırım, trafik sorununun yoğun olduğu şehrimizde, bu kadar yakınlık avukatlara cazip geldi."

Örnek daireler satışı artırdı
Sadece rezidans sahiplerinin kullanımı için özel olarak tasarlanmış ‘lounge' ile üç farklı tarzda iç mimari uygulaması yapılmış olan örnek dairelerin ziyarete açılmasıyla, daire satışlarının arttığını belirten Tokcan, "Bir haftada 6 daire satıldı. Örnek daireleri görenlerin bir kısmı da yatırım için aldıkları küçük daireleri değiştirip kendileri için büyük daire almaya karar verdi" dedi.

Yıldırım iki daire daha aldı
Trump Towers'tan bir daire almış olan Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım, Trump Towers'ı ziyaret ettikten sonra iki daire daha satın aldı.

Trump Towers, iki ayrı kuleden oluşuyor. Biri iş merkezi, diğeri de rezidans olan kuleler 39 katlı. Yerden yüksekliği ise 144 metre. Eski İstanbul'dan Üsküdar'a, Beylerbeyi'nden Rumeli Kavağı'na kadar panoramik İstanbul manzarası sunan Trump Towers'ın rezidans bölümünde daire büyüklükleri 102 ile 650 metrekare arasında değişiyor.

Ofis kulesindeyse büyüklükleri 400 metrekareden başlayıp 2 bin metre kareye kadar çıkan ofisler yer alıyor. Ofis kulesinin üzerinde helikopter pisti bulunuyor.

GS'li yöneticiler Trump Towers'ı gezdi

Galatasaray futbol takımının Hollandalı Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Galatasaray kulübü yöneticileriyle birlikte Trump Towers İstanbul'un örnek dairelerini inceledi. Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri, Yiğit Şardan, Murat Yalçındağ, Sinan Kılıç, Ahmet Dedehayır ve işadamı Özcan Tahincioğlu örnek daireleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.