Haberler

Viko Geleneksel İftar Yemekleri Başladı

Tarih: 11 Eylül 2009


Anahtar ve priz sektörünün lideri VİKO, geleneksel iftar yemeği davetlerine 27 Ağustos'ta Bursa Almira Hotel'de düzenlenen iftar yemeği ile start verdi. Viko bayileri, Thea bayileri, VİKO Artline bayileri, Vikotech bayileri, satış noktaları, TEDAŞ yetkilileri ve zincir mağaza yetkilileri gibi iş ortaklarından oluşan yaklaşık 400 kişilik bir kitleye davet veren VİKO'yu temsilen Türkiye Pazarlama ve Satış Direktörü Selçuk Ersoy ve ekibi de iftar yemeğinde hazır bulundu. Ersoy, gerçekleştirdiği sunumunda VİKO ve markaları, ürün gamı, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ve yeni dönem çalışmalarından bahsetti.

Yoğun iş programı nedeniyle iftar davetine katılamayan VİKO İcra Kurulu Başkanı Cahit Durmaz'ın iftar yemeği mesajı davetlilerle paylaşıldı.

VİKO Artline, Karre ve Vikotech şalt grubunda endüstriyel ürün grubunu pazara sunan VİKO, Thea markasına bina otomasyon sistemlerini de ekledi, bunun yanında sayaç ürününü elektronik Ar-Ge ve tasarım bölümü tarafından yeniden tasarlatıp, kendi endüstriyel tesislerinde üreterek sene sonunda pazara sunmayı hedefliyor.

VİKO'nun Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde iş ortakları için düzenleyeceği iftar davetleri Bursa sonrasında İzmir Swiss Grand Efes, Ankara Sheraton, Konya Rixos, Kayseri Elmacıoğlu , Adana Hilton, Antep Tuğcan , Antalya The Marmara, Trabzon Novotel ve İstanbul Grand Cevahir Oteli'nde gerçekleşecek.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.