Haberler

Bricscad Artık Bir Intellicad Ürünü Değil

Tarih: 5 Şubat 2010
Bricscad'in Türkiye dağıtıcısı, MechSoft Mekanik ve Bilişim Çözümleri bugün Bricscad'in IntelliCAD'den tamamen bağımsız bir ürün olduğunu açıkladı. Bricsys, Bricscad ürününün geliştirici firması, artık bir IntelliCAD Teknoloji Konsorsiyum (ITC) üyesi değil. Bricscad V10 sürümü ile Bricscad çok daha gelişmiş ve modern bir yapıya kavuştu. Bricscad'in sahip olduğu API'ler sayesinde de yüzlerce üçüncü parti uygulama yazan geliştiriciler DWG-tabanlı uygulamalarını Bricscad üzerine geçiriyor.

Bricscad'in diğer bir özelliği de platform bağımsız çalışabilecek olması. Bricscad Linux şu anda Alpha versiyonunda ve ticari ürün olarak da ikinci çeyreğin başlarında kullanıcılara sunulacak. Mac işletim sistemleri için planlanan Bricscad'in çıkış tarihi de 2010 sonu olarak düşünülüyor.

Bricsys Türkiye Ülke Müdürü ve MechSoft Mekanik ve Bilişim Çözümleri Satış ve Pazarlama Sorumlusu Gökhan Erdoğdu, "Bricscad'in ITC'den bağımsız bir ürün haline gelmesi hem bizim için hem de kullanıcılar için çok önemli ve akıllı bir adımdır. Kullanıcılar, artık şunu çok iyi biliyorlar ki Bricsys, DWG tabanlı kendi ürününü geliştiren iki firmadan birisidir. Ürün koduna tam hakimiyetimiz ve sahip olduğumuz altmışın üzerinde uygulama geliştirici sayesinde kullanıcılara çok daha hızlı cevap verebilmekteyiz. Bundan sonra ITC'den tamamen ayrıyız ve onlara da kendi yollarında başarılar diliyoruz. " dedi.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.