Haberler

İzmir, yeni bir öğrenci yurdu daha kazanıyor

Tarih: 6 Mayıs 2010 Kaynak: İzmir Büyükşehir Belediyesi
Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı (BALEV) tarafından yaptırılan BALEVİ Öğrenci Konukevi'nin inşaatının temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, Bornova Anadolu Lisesi eğitimcileri ve BALEV yöneticileri katıldı.

Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Anadolu Lisesi'nin sadece İzmir'in değil Türkiye'nin de belli başlı eğitim kurumlarından biri olduğunu belirterek, bugün hem İzmir'de hem Türkiye genelinde iş dünyasından, siyasete kadar her alanda Bornova Anadolu Lisesi mezunu ile karşılaşmanın mümkün olduğuna işaret etti. Bornova Anadolu Lisesi'nin İzmir'de olmasından büyük gurur duyduklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, böyle kurumların gelişerek, niceliklerinin ve niteliklerinin artmasının ülkenin geleceği için faydalı olacağını söyledi. Yurt yapmanın özellikle İzmir'e gelen öğrenciler için önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı, "Tek başına veya bir kurumun yanı sıra böyle el birliği ile ‘bir tuğla da sen koy' örneğinde olduğu gibi herkesin katkıda bulanacağı projelerin geliştirilmesi çok önemli. İzmir katılımcı yönetim anlayışıyla öne çıkıyor. Biz de projelerimizi sahiplenme, katılımcılık ve paylaşımla hayata geçiriyoruz" diye konuştu.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.