Haberler

Isı Yalıtım Sektörü Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemlerinde Kalite ve Dayanım Konferansı ile Bir Araya Geldi

Tarih: 6 Mayıs 2010

Arkitera Mimarlık Merkezi

2007 yılından itibaren Türkiye'de Avrupa standartları çerçevesinde boya, kaplama ve ısı yalıtım sistemlerinin performans ve dayanımı araştırma, geliştirme ve test faaliyetleri gerçekleştiren Dr. Robert Murjahn Enstitüsü (RMI), 6 Mayıs 2010 tarihinde "Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemlerinde Kalite ve Dayanım" başlıklı konferansı İstanbul Ritz Carlton'da gerçekleştirdi.

BASF, ÇİMSA, Dow Bina Çözümleri, Dow Yapı Kimyasalları, EJOT, Saint-Gobain Teknik Kumaşlar ve Wacker firmalarının da katılım gösterdiği konferansın amacı, yüksek kaliteli dış cephe ısı yalıtım sistemlerinin özelliklerini ve önemini belirtmek, sektördeki kalite anlayışını katkı sağlamak.

Avrupa Standardizasyon Komisyonu, Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Standartları Komisyonu Başkanı Dr. Engin Bağda moderatörlüğünde, sektörün önde gelen sistem sağlayıcı firmaların, uygulamacı firmaların ve müteahhit firmaların temsilcilerini bir araya getiren konferansta genel olarak, kuru harçlar ve sıvalarda kalite ve performans kriterleri, ısı yalıtım malzemelerinde kalite ve performans kriterleri, yardımcı malzemelerde (cam elyaf donatı, dübel, vs.) kalite ve performans kriterleri ile yasal mevzuatta son durum konuları yer aldı.

Konferansta ayrıca, kalite konusunu hammadde ve ürünleri ile destekleyen uluslararası ölçekli firmalar, ilgili ürünleri yaptıkları inşaat işleri ile son kullanıcıya sunan inşaat firmalarıyla bir araya geldi.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.