Haberler

Perakende Tasarım Konferansı yarın

Tarih: 10 Mayıs 2010 Kaynak: Akşam
Odak Kurumsal tarafından düzenlenen Perakende Tasarım Konferansı'nın üçüncüsü yarın İstanbul Swissotel'de gerçekleşecek. Perakendeciler, mimarlar, pazarlamacılar, iletişim ve marka uzmanları gibi dünyadan ve Türkiye'den fikir önderleri ve iş dünyasının profesyonelleri katılacağı konferansta yeni trend, değişim, gelişim ve uygulamaları paylaşılacak. Odak Kurumsal'ın kurucusu Semra Sevinç, perakendenin tüm sektörlerinden 500'ün üzerinde katılımcının beklendiği Perakende Tasarım Konferansı'nın yeniliklerin, fark yaratmanın ve trendlerin konuşulduğu bir platform olacağını söyledi. Günümüzde çok fazla marka var olduğunu ve günümüz müşterisinin markalarla uzun süre bir arada olmak istemediğini vurgulayan Sevinç, 'Müşteri artık çok çabuk tüketiyor ve sıkılıyor. O zaman fark yaratmak öne çıkıyor. Çünkü perakendenin bir kuralı var; fiyatla gelen müşteri fiyatla gider' diye konuşuyor.

Katılımcı Sayısı Arttı
Düzenlenen son iki konferansın son derece verimli geçtiğini ve Sevinç, 'Katılımcı sayısı her yıl artıyor. Platformumuz amacına ulaşmaya başladı. Geçtiğimiz iki yıl sadece yabancı konuşmacılarımız vardı. Bu yıl yerli konuşmacılarımız da olacak. Ödüllü mimar Giogio Borrusso, Starbucks'ın eski Global Creative Başkan Yardımcısı Stanley Hainsworth, Londra ve İstanbul merkezli olan 'i-am' ortağı Bob Bayman bu yılki konuşmalarımızdan bazıları' diye konuştu.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.