Haberler

İnşaat Sektörünün Gelişiminde Yeni Kaynak "İMSAD Dergi"

Tarih: 11 Mayıs 2010
Türkiye'nin geleceğini şekillendirmek, inşaat sanayisinde ortak biz vizyon oluşturmak amacıyla yola çıkan İMSAD, 26. yılında attığı adımlara bir yenisini ekledi ve İMSAD Dergi yayın hayatına başladı.

Geleceğin altyapısını hazırlayan, bugünü ve yarını şekillendiren, üretim hacmi, ihracattaki liderliği ile ülke ekonomisini büyük ölçüde etkileyen bir sektörün temsilcisi olarak, 2 yıllık bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan İMSAD Dergi; içerik yapısı, hedef kitlesi, pazarlama stratejisi ile inşaat sanayisinin güçlenmesine ve gelişmesine katkıda bulunacak bir araç olacak.

İMSAD Dergi'nin ilk sayısının içeriğinde; İhracat, Ekonomi, Bankacılık&Finans, Haksız Rekabet, İklim Değişiklikleri, Pazarlama İletişimi, Hukuk, Vergilendirme, Sigorta gibi temel konular yer alacak. İçerik yapısında "farklılık ve görsel çekicilik" kavramlarına birlikte yer verilirken, ekonomiden marka olmaya, ihracattan AB sürecine kadar birçok konuya yer verildi.

İMSAD Dergi'nin sektörün önemli paydaşları da dâhil olmak üzere etkin bir kitleye ulaştırılacağını belirten İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "İMSAD Dergi faaliyetlerimizi ve gündemimizi anlatmamızın önemli bir aracı olacak. 3 ayda bir yayınlanacak olan İMSAD Dergi'nin kısa sürede aranan ve takip edilen bir yayın olacağını düşünüyoruz" dedi. Turan, Türk İnşaat sektörünün ve inşaat malzemesi sanayisinin gelişiminde İMSAD'ın üstlendiği rolün giderek önem kazandığını ve derneğin faaliyetlerini genişleterek sürdüreceklerini ifade etti.

İMSAD Dergi'nin ilk konukları arasında yer alan isimler; Dış Ticaret Müsteşarı Ahmet Yakıcı, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Demir Çelik Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yusuf Aslan, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Emre Akyar, Yapı Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol, Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, Aluform Pekintaş Alüminyum Genel Müdürü Özhan Olcay, Mimar Emre Arolat, Ar-Ge Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yılmaz Argüden, Marshall Fabrika Müdürü Atilla Dişçioğlu, İzocam Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem, Marshall Yurtiçi satış Müdürü Müfit Akgün, Baymak Pazarlama Müdürü F.Umut Ertür, Fırat Plastik Bölge Satış Şefi Talha Bakır, Forum Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül...

Takvim
<<Nisan 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.