Haberler

Kumbağ sahil beldesinde hedef mavi bayrak

Tarih: 13 Mayıs 2010 Kaynak: Yeni Şafak Yazan: Mustafa Erkaya
Tekirdağ'ın Kumbağ beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Kumbağ'ı güzelleştirmek ve bir cazibe merkezi haline getirebilmek için çalıştıklarını söyledi.

Kumbağ'ın Marmara'da denize girilebilecek ender yerlerden biri olduğunu ifade eden Başkan Uzunlar, bunun için mavi bayrak almayı hedeflediklerini söyledi. Beldenin her şeyiyle hazır hale geldiğini söyleyen Uzunlar, "Yerli ve yabancı turistler ile çevre il ve ilçede yaşan tüm insanlarımızı bu sene Kumbağ'da görmek, ağırlamak istiyoruz" dedi. Beldeye 1 km. uzakta bulunan arıtma tesisinin açılmak üzere olduğunu, Kumbağ'da her yerin boyandığını, güzelleştirme çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Uzunlar, en büyük arzusunun mavi bayrağı Kumbağ'a dikmek olduğunu belirtti. Uzunlar şunları kaydetti:"Uzmanlar, Marmara'da denize girilebilecek yer olarak Mürefte ve Kumbağ'ı gösteriyorlar. Mavi Bayrak çalışması yanında beldenin alt yapı çalışmaları da sürüyor. Kumbağ'ın tüm cadde ve sokaklarını kapsayan su ve kanalizasyon arıtma projesi de tamamlandı. Kısa süre içerisinde İller Bankası'nca ihalesi yapılacak. Otelciler Pansiyoncular Tanıtma ve Kumbağ'ı Güzelleştirme Derneği Başkanı İlker Bostancı ise, Kumbağ Belediyesi ve Kumbağ halkı ile işbirliği yaparak, bu sene sahillerine mavi bayrağı dikebilmek için tüm önlemleri birlikte aldıklarını ifade etti.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.