Haberler

Beymen Akaretler Sıraevler'den çıkıyor

Tarih: 26 Mayıs 2010 Kaynak: Milliyet
Üst gelir grubuna hitap eden lüks markaların yer aldığı Akaretler Sıraevler projesi'nde değişim rüzgârları esiyor.

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili'nin Akaretler caddesinin kiralama ve yönetim konusunda danışmanlığını yapan AVM MFI Partner'ın ortaklarından Aydın Yurdum, ağustos itibariyle sözleşmesi sona erecek olan Beymen'e ait 11 mağazanın Akaretler Sıraevler'den ayrılacağını söyledi.

Beymen'e ait markalarının yerine daha çok kişi tarafından bilinen ticari markaların geleceğini ifade eden Yurdum şöyle konuştu:
"Proje içerisinde bilinen markalar daha farklı bir konseptte sunulacak. Gastonomiye biraz daha ağırlık vereceğiz. Akaretler'i de bir alışveriş merkezi gibi düşünerek hareket edeceğiz."

AVM MFI Partners kurucu ortaklarından Dora Şahintürk ise amaçlarının sadece A gelir grubunu değil diğer gelir gruplarından da tüketicileri yakalamak olduğunu belirtti.

‘Restoranlar artacak'
Akaretler projesi dışında Etiler'de yer alan Mohini çocuk alışveriş merkezinin de yönetimini aldıklarını belirten Tarkan Ander ise, "AVM'deki restoranları artıracağız. Hafta sonu yoğun olan ziyaretçi sayısını hafta içine de yaymak için çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

Konuyla ilgili olarak Beymen'den yapılan açıklamada da Akaretler projesiyle ilgili sözleşmenin ağustos sonunda biteceği belirtilerek şöyle denildi: "2010 yaz sezonunda geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 40'lık bir büyüme gösteren Beymen'in mağazacılık stratejisinin vazgeçilmez bir parçası olan Monobrand butik operasyonu; İstinye ve Nişantaşı bölgesinde varolan markalar ve yakın gelecekte bünyeye katılacak yeni markalarla büyüyerek devam edecektir."

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.