Haberler

En güzel bahçe ve balkonlara ödül

Tarih: 31 Mayıs 2010 Kaynak: Yeni Asır Yazan: Ercan Akgün
Karşıyaka Belediyesi'nin bu yıl 9. kez düzenlediği 'En Güzel Balkon, Bahçe, Apartman Bahçesi Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Karşıyaka Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl 9. kez düzenlediği 'En Güzel Balkon, Bahçe, Apartman Bahçesi Yarışması'nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda 'En Güzel Ev Bahçesi' kategorisinde birinciliği Hamiyet Yorgancıoğlu, ikinciliği Tanja Olgun, üçüncülüğü Yasemin Süer alırken, 'En Güzel Balkon' kategorisinde birinciliği Burcu Taşkıran, ikinciliği Güler Sarıgöl ve üçüncülüğü de Bülent Akkaya kazandı. En Güzel Apartman Bahçesi kategorisinde Serdar Dağdal birinciliği, Alper Kurt ikinciliği, Selma Aydıngöz de üçüncülüğü kazanırken Jüri Özel ödüllerini de Ayşe Mergen, Fikri-Rüçhan Zincirli çifti ve Karşıyaka Çocuk Yuvası Müdürlüğü kazandı.

Mavişehir Deniz Kent Restoran'ın bahçesinde yapılan ödül törenine Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ve Belediye Başkanı Cevat Durak ile birlikte yarışmacılar katıldı.

Yarışmada dereceye girenler, Atina'ya uçak bileti, İzmir-Antalya gidiş dönüş uçak bileti, Çeşme Altın Yunus Otel'de konaklama, bahçe araç gereçleri, güneş gözlükleri, hediye çekleri ve çok sayıda mevsimlik çiçek kazandı.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.