Haberler

Mudanya yolunda Trafik düzenlemesi

Tarih: 1 Haziran 2010 Kaynak: Olay
Büyükşehir Belediyesi tarafından Emek Kavşağı`nda devam eden çalışmalar nedeniyle trafik akışının yeniden düzenleneceği bildirildi.

Bursa Hafif Raylı Sistem II. Aşama (Üniversite Hattı) Kuzey hattı inşaat çalışmaları kapsamında Emek Kavşağı ve buradan geçecek tünel inşaatlarının çalışmalarına başlandığından Emek kavşağı, 1 Haziran bugün saat 12.00`den itibaren, çalışmalar süresince araç trafiğine kapatılacak. Çalışmalar sırasında Bursa`dan Mudanya istikametine gidecek araçlar Korupark AVM önünde yapılan servis yolunu kullanabilecek.

Mudanya Yolu`nda devam eden BursaRay ve Emek Kavşağı yapım çalışmaları süresince yaşanacak trafik sıkışıklığına dikkati çeken yetkililer, sürücüleri alternatif güzergahların tercih etmeleri konusunda uyardı. Buna göre araç sürücülerinin şehir merkezinden gelen ve Emek kavşağını kullanarak Organize Sanayi Bölgesi`ne giren araç sürücülerinin Filament - OSB Köprülü kavşağı bağlantısını ve Ata Bulvarı`nı kullanmaları gerekiyor. Emek Bölgesi`nden şehir merkezine gidecek araç sürücülerinin Okul Caddesi ve Hancı Caddesi güzergahı veya Şehit Ayhan Yıldız Caddesi ve Hakimiyet Caddesi güzergahından Kavaklı Caddesi bağlantısı ile Filamet-OSB Köprülü kavşağını, Bursa - Mudanya karayoluna alternatif güzergah olarak ise, Filamet OSB Köprülü Kavşağı ile Geçit Kavşağı arasında Emek Bölgesi`nden geçen Hakimiyet Caddesi - Şehit Ayhan Yıldız Caddesi güzergahını kullanmaları, Bursa - Mudanya karayoluna alternatif güzergah olarak Ata Bulvarı, Organize Sanayi Bölgesi içindeki yollar ile Cezaevi Caddesi ve Balat Caddesi bağlantısı ile Geçit Kavşağı`nı kullanmaları ve Bursa - Mudanya karayoluna alternatif güzergah olarak Geçit Kavşağı bağlantısı ile ücretsiz olan Bursa Çevre Otoyolu`nu kullanmaları gerekiyor.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.