Haberler

Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı(TKY) Erken Dönem Kayıtları Başlıyor!

Tarih: 3 Haziran 2010
2010-2011 akademik yılı tanıtım toplantısı ve "Türkiye'de Tasarım Yönetimi" başlıklı panel 14 Haziran Pazartesi günü Santral Kampüsü'nde gerçekleşecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin iki yıl süren ön çalışmaları sonucunda 1999 yılında doğan Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı'nın tanıtım toplantısı, tasarım yöneticisi adaylarını ve tasarım sektörünün önde gelenlerini buluşturuyor.

Sertaç Ersayın, Erdem Akan, Gökçe Dervişoğlu, Serhan Ada ve Renan Gökyay'ın konuşmacı olacağı ve Türkiye'de tasarım yönetimi konusunun ele alınacağı etkinlikte, TKY Ailesinin üyesi olmak isteyen Tasarım yöneticisi adayları erken kayıt imkanlarından da yararlanabilecekler.

Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı
Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı, tasarımı oluşturan kavramları ortaya koyup, süreci doğru yer, zaman ve şekillerde yönlendirilecek geleceğin tasarım yöneticilerini yetiştirmek üzere hayata geçirildi. Katılımcıların tasarımın güncel ve farklı alanlarında disiplinlerarası bir kültür ve formasyon edinmesi adına hazırlanan program Domus Academy desteğiyle yürütülüyor. Programın çatısı altında Serhan Ada, Fatoş Ahunbay, Erdem Akan, Sibel Asna, Ali Bakova, İhsan Bilgin, Ela Cindoruk, Eda Çataklar, Gökçe Dervişoğlu, Haldun Dostoğlu, Sertaç Ersayın, Ekmel Ertan, Zeynep Fadıllıoğlu, Hakan Gencol, Emilio Genovesi, Renan Gökyay, Gamze Güven, Umut Kart, Arhan Kayar, Nuray Keskin, Tansel Korkmaz, Emel Kurhan, Nuri Kuzucan, Giovanni Lanzone, Arik Levy, Burçak Madran, Eray Makal, Claudio Moderini, Koray Özgen, Monica Scanu, Özgür Uçkan, Paola Urbano, Mustafa Uyal, Zeynep Yasa Yaman gibi isimler ders veriyor.

30 hafta boyunca, interaktif biçimde yürütülen modülleri takip ederek, konsept oluşturma, organizasyon, ürün geliştirme, promosyon ve pazarlamaya yönelik projeleri tasarım perspektifinden irdeleme imkanı bulan öğrenciler, yaratıcı sektörlerin önde giden isim ve markalarına ait deneyimleri paylaştıkları atölye çalışmalarına da katılabilirler.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.