Haberler

Hızlı treni çok sevdik

Tarih: 2 Eylül 2010 Kaynak: Milliyet Ege
Alsancak-Cumaovası arasında hizmete giren hızlı tren daha ilk günden büyük ilgi gördü. İzmirliler; rahat, ferah, konforlu ve hızlı ulaşımdan çok memnun kaldı.

Zaman kaybına son
ALİAĞA-Menderes Banliyö Sistemi'nin güney aksında başlayan seferlere İzmirliler büyük ilgi gösterdi. Alsancak-Cumaovası arasındaki seferlerle evlerine, işyerlerine kısa sürede ve rahat şekilde ulaşan vatandaşlar, trenleri beğendiklerini belirtti.

Çoğu meraktan bindi
ÇAĞDAŞ ulaşım aracına binenlerin önemli bölümünün, ‘meraktan' kullandığı öğrenildi. İstasyonların hem Türkçe ve İngilizce ananslorla duyurulduğu hem de LCD ekranlardan takip edilebildiği konforlu trenler keyifli yolculuk yaşatıyor.

Kim, ne dedi?

Ali Cömert Koçak (Teknisyen-43): Böyle bir hizmetin devreye alınmasından dolayı çok mutluyum. Kemer-Esbaş istasyonları arası iş amaçlı kullanacağım. Otobüsle seyahat süremi 15 dakika azalttı. Artık ulaşım sıkıntısı çekmiyorum.

Berra Atican (Psikolog-48): Gaziemir-Kemer arasında iş amaçlı kullanacağım. Rahat, sıkışıklık derdi, trafikte bekleme yok.

Jale Uçar (Öğretmen-56): Gaziemir'de oturuyorum ve Yenişehir'de çalışıyorum. Otobüsle 40 dakikada ulaşımımı sağlıyordum şimdi 15 dakikada gidip gelebiliyorum. Çok güzel, çok harika bir olay.

Mehmet Bayır (Emekli-71): Menderes'te oturuyorum. Merkeze inmek için otobüsle çok sıkıntı çekiyorduk. Şimdi çok rahat, istediğimiz yere eşimle birlikte gidebileceğiz. Emekliyim ve gezmeyi seviyorum. Böyle bir hizmet için çok teşekkür ediyoruz.

Şefik Ant (Emekli-67): İzmir için bu faydalı ulaşım sistemini kuranlara çok teşekkür ediyoruz.

Yağmur Tekel (Ev hanımı-26): Balıkesir'den geldim. Gaziemir'de oturan annemleri ziyaret ettim, şimdi de dönüyorum. Daha önce 1.5 saatte gittiğim yol 35 dakika sürdü. Çok iyi bir hizmet.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.