Haberler

Zorlu Gayrimenkul'ün Zorlu Levent projesine Avrupa'dan mimari ödül

Tarih: 5 Ekim 2010
Zorlu Center ve Zorlu Konak'ın ardından Zorlu Levent projesi de, Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) kapsamında düzenlenen, Europe and Africa Property Awards 2010 (Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2010) yarışmasından ödül aldı. Proje, "commercial" (ticari) dalının "the architecture award" (office)-mimari ofis ödülü kategorisinde ödüle layık görüldü.

Zorlu Gayrimenkul'ün projeleri geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ödüle doymuyor. Levent'te Tabanlıoğlu Mimarlık'ın tasarımıyla hayata geçirilecek olan Zorlu Levent projesi de, dünyanın mimarlık alanında en prestijli ödülleri arasında yer alan Europe and Africa Property Awards 2010 (Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2010) yarışmasında "commercial" (ticari) dalının "the architecture award" (office)-mimari ofis ödülü kategorisinde ödül aldı. Dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda projenin yer aldığı yarışmada ödüller, 24 Eylül'de Londra Park Lane Hotel'de, İngiltere Büyükelçisi Ünal Çeviköz'ün de hazır bulunduğu törenle sahiplerini buldu.

Zorlu Center ve Zorlu Konak Residence da geçen yıl ödül almıştı

Yarışmada geçen yıl Zorlu Gayrimenkul'ün Zorlu Center ve Zorlu Konak Residence projeleri de ödül almıştı. Zorlu Center, "Commercial Architecture Award" (Ticari Mimarlık Ödülü) dalında birincilik ödülüne hak kazanarak Avrupa'nın en iyi projesi olmasının ardından da yarışmanın bir üst etabı için aday gösterilmişti. Zorlu Konak Residence ise "Residential Best Architecture" (En İyi Konut Mimarisi) dalında birincilik ödülü almıştı.

Farklılık yaratacak ofis projesi

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın tasarladığı, A+ ofis olarak planlanan Zorlu Levent projesi, eski Deva Holding arazisi olarak bilinen, 12 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleştirilecek. Getireceği farklılıklarla bölgedeki ofis anlayışını ve standartları değiştirecek olan, 42 katlı ve 170 metre olarak planlanan projenin 2013 yılında bitirilmesi öngörülüyor.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.