Haberler

Hayatı belgesel yapılacak müzisyene Varyap desteği

Tarih: 9 Kasım 2010 Kaynak: Milliyet Yazan: Tebernüş Kireçci
Sesi Grammy ödüllü ABD'li Norah Jones'e benzetilen ve Hollandalı belgesel film yönetmeni Mercedes Stalenhoef'in hayran kalarak müzik kariyerini yakından takip edip hayatını belgesel film yapmaya karar verdiği 20 yaşındaki genç yetenek Karsu Dönmez, Varyap Meridian Grand Tower'da konser verdi. Karsu Dönmez'i, Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, İngiltere'de TED Platformu'nun konserinde dinlerken sesinden etkilenerek Türkiye'ye davet etmişti.

Dönmez'i müzikseverlerle bundan buluşturmaya devam edeceklerini belirten Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, "Dönmez, genç yaşında, uluslararası platformlarda rüştünü ispat etmiş, gelecek vadeden bir yetenek. Yurtdışında tanındığı kadar Türkiye'de de tanınması için desteklemeye devam edeceğiz. Onu, ‘Değişimin Başladığı Yerde, Varyap'ta dinlemekten son derece memnuniyet duyuyorum" diye konuştu.

NEW YORK'UN EFSANEVİ MEKANLARINDA SAHNE

Karsu Dönmez, ilk kez ailesinin restoranında performans sergiledi. Daha sonra Amsterdam'da Concertgebouw, New York'ta efsanevi Carnegie Hall gibi pek çok mekanda sahne aldı. Şarkılarını kendisi yazan ve besteleyen Dönmez, ‘Live aan ‘tIJ' ismiyle çıkardığı ilk albümünü kasım sonunda Hollanda'daki tüm müzik marketlerde sunmaya hazırlanıyor. Hayatı, Mercedes Stalenhoef tarafından belgesel yapılacak olan ve şu anda aldığı dünya turu teklifini değerlendirilen Dönmez, davet halinde Türkiye'ye tekrar gelmekten mutlu olacağını söyledi.

 

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.