Haberler

Hollandalı Ünlü Mobilya Markasi "Leolux" Addresİstanbul'da

Tarih: 14 Ocak 2011
77 yıllık tecrübe ve uzmanlığa sahip dev mobilya markası "Leolux" MSD  Distribütörlüğünde addresistanbul ev ve dekorasyon merkezinde açıldı.

Lüks, konfor ve fonksiyonellik kavramlarını birarada yaşamanızı sağlayan mobilyaları, Jane Worthington, Stefan Heiliger, Cuno Frommherz gibi ünlü tasarımcılar tarafından yaratılmış olup, prestijli tasarım ödülü "Reddot Design Award" başta olmak üzere sayısız uluslararası  tasarım ödüllerinin de sahibi.

Kaliteli malzeme, ileri teknoloji ve üstün el işçiliğini modern tasarım anlayışıyla sentezleyen"Leolux", zengin renk yelpazesine sahip deri ve kumaş seçenekleri, oturma gruplarında sunduğu ergonomik çözümleri, dikiş detaylarındaki renk ve biçim çeşitliliği ile sadece size özel mobilyalar yaratabilmenizi sağlıyor.

Leolux tamamen doğal, olağanüstü bir dokunuş hissi yaratan ve son moda renklere sahip 10 farklı gruptaki 300 çeşit deri seçeneklerine ilave olarak, De Ploeg, Kvadrat, Fanny Aronsen ve Alcantara gibi ünlü üreticilerin kumaşlarından oluşan 200 çeşitlik ürün yelpazesine de sahip. Bunun dışında, Leolux koleksiyonunda özel Leolux kumaşları da yer alıyor. "Seatwear", "Motivi by Alcantara" ve "Calata koleksiyonu" bunlardan sadece birkaçı. Özel olarak Leolux'un sunduğu lake ve renklere göre tasarlanmış olan bu kumaşlar mükemmel kombinasyon seçenekleri sunuyor.

Leolux koleksiyonu, evinizin atmosferine uyum sağlamak üzere cilalanmış ya da renklendirilmiş dayanıklı ahşap ve masif çeşitlerine sahip.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.