Haberler

Yeni yaşam merkezi: Odunluk

Tarih: 7 Mart 2011 Kaynak: Olay
Kent merkezinde yeşil içinde kalmış Odunluk, hızla yükselen inşaatlarla kent merkezine yakınlığı ve doğayla iç içe olması olması nedeniyle geniş altırnatifler sunuyor.

Ard arda yükselen binalarla hızla kabuk değiştirerek yepyeni bir yaşam alanının oluştuğu Odunluk'ta inşaa edilen konutlar, hem kente yakın almak, hem de yeşille iç içe olmak isteyenler için alternatif bir bölge özelliği taşıyor.

BURSALILAR TEK KAT SEVİYOR
Kent merkezi, alışveriş ve sağlık merkezlerine yakın olan bölge, rahat ulaşım olanaklarıyla da avantajlı bir bölge olarak öne çıkıyor. Bölgede ilk konut projesini başlatan Gintaş İnşaat A.Ş, Butik 16 adıyla Bursalılar'a özel bir yaşam alanı sunuyor. 2009 yılında imara açılan bölgedeki ilk konut projesini başlattıklarını belirten Gintaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Elif Doğru Kumaru, bugüne kadar Tayyare Kültür Merkezi, Terminal, BTSO Kongre ve Sergi Sarayı ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi gibi birçok projeye imza attıklarını da hatırlattı. Elif Doğru Kumaru, 'Müşterilerimizin nelerden hoşlanıp, nelerden hoşlanmadıkları da kendi çapımızda tespit ettik. Mesela Bursalılar teras çatıları ve tek kat daireyi seviyorlar" dedi.

YEŞİL ALANA AĞIRLIK
Projenin 8 bin 828 metrekare alana konumlanmış, sadece 40 butik dubleks daireden oluştuğunu kaydeden Kumaru, "Bu alanın yarısını bitkilendirme alanı olarak ayırdık. Proje kapsamında 6 blok var. İnşaatın yüzde 75'i tamamlandı. Daireleri müşterilere özel yaptığımız için satışlarımıza paralel olarak iç inşaatlarımızı tamamlıyoruz. Müşterilerimiz çok güzel bir yere gelecekler' diye konuştu.

KOMŞULUK GERİ DÖNECEK
Yakındaki alışveriş merkezleri ve metro istasyonunun 5 dakika mesafede olduğunu vurgulayan Kumaru, 'Bu özellikleriyle Odunluk çok çok artısı olan bir lokasyon haline geldi. Havasıyla, doğasıyla, herşeyiyle çok özel bir yer. Hala burada yumurta ve süt bulabilirsiniz. Ancak bir yıla kadar bulmak zorlaşacaktır. Odunluk şu anda kabuk değiştiriyor. Çok ciddi bir yapılaşma var. Burada komşuluk ilişkilerine imkan veren bir proje inşaa ettik. Komşu komşunun tuzuna muhtaç anlayışıyla yola çıktık" ifadelerine yer verdi.

Odunluk ve kentin diğer bölgelerinde benzer projeler hayata geçireceklerini vurgulayan Elif Doğru Kumaru, 'Bundan sonraki projemiz butik olmayabilir. Ancak mutlaka konut işinde olacağız. Kamusal alanlardaki Gintaş imzasını konut anlamında da sürdürmeye kararlıyız' dedi.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.