Haberler

Sokak Ölçeğinde LEGO Tasarımları

Tarih: 26 Nisan 2011 Kaynak: Coolhunter Yazan: Bill Tikos Çeviren: Bahar Bayhan


LEGO, çocuklar için eğlenceli bir oyun aracı. Herkesin yüzünde inceden bir tebessüm oluşturuyor. LEGO, aynı zamanda, mutfak tasarımlarından animasyon ve defilelere kadar her alanda yetişkin tutkunlarının pek çok yaratıcı fikrinin de aracı.



Eğlence ve yaratıcılığa ek olarak LEGO, aynı zamanda binaların güçlü bir sembolü. Sokak düzeyinde LEGO tasarımımızda farkedilememesi imkansız, dev LEGO heykelleri gerçekleştirmeyi düşündük.



Sosyal medya dünyasında bu tür titiz çalışmalar çok kıymetli. İnsanlar bu eğlenceli tasarımları gördüğünde bunları fotoğraflayacak, tweetleyecek, facebook ve youtube sayfasında paylaşacak.

Bu dev oyuncak heykelleri ummadıkları yerlerde gördüklerinde ise tasarımların asıl değeri artacak.



Bahsettiğimiz şey eğlence parkları değil, otopaklar. Işın kılıcıyla bir Darth Vader belki de favori alışveriş merkezinizin, spor salonunuzun veya gece kulübünüzün otopark girişinde sizi bekliyor. Hareketinize bağlı olarak ışın kılıcını kaldıracak ve indirecek.

Dev bir R2D2 otoyolu veya LEGO aydınlatma armatürü veya LEGO taşlarıyla kaplanmış bir yol veya köprü... Veya bir parkı aydınlatan dev, sevimli bir şirinler heykeli.



Bu çeşit sokak düzeyindeki tasarımlara asıl tepki kullanıcılardan geliyor. Bunlardan birini sokakta görmeniz eminiz ki sizin için şaşırtıcı olacaktır.

 

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.