Haberler

Kütahya Grubu'ndan Kütahya'ya "Yeşil" Hediye

Tarih: 10 Mayıs 2011
Sorunların çözümünde devlet ile kurumların kendilerini görevli saymaları gerektiği düşüncesinden yola çıkarak Kütahya Seramik Porselen Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral tarafından kurulan Nafi Güral Eğitim Vakfı sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Nafi Güral Eğitim Vakfı Genel Müdürü Mehmet Düver'in organizasyonunda gerçekleştirilecek olan etkinlikte Afyon yolu 25'inci kilometrede 15000 tane fidanın dikimi yapılacak.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde çocuklara ve gençlere ağaç sevgisini aşılamak amacıyla gerçekleştirilecek olan törene Güral ailesinin yanı sıra Kütahya Vali Yardımcısı, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı, Kütahya Milli Eğitim Müdürü, Kütahya Milli Eğitim Daire Müdürleri katılacak. Ali Güral Lisesi Müdürü, Nafi Güral Fen Lisesi Müdürü ve Hediye Güral Anaokulu Müdürlerinin de yer alacağı törende bu okullardan gelecek 100 öğrenci de ağaç dikimi töreninde bulunacak.

Türkiye'nin kalkınması ve çağdaş medeniyet seviyesine ulaşması için en önemli unsurun eğitimli insan gücü olduğuna inanan Güral Ailesi, gençlerin eğitim ve öğretimine verdikleri önemi 2010 yılında Nafi Güral Eğitim Vakfı'nı kurarak gösterdi. Vakfın kurucusu Nafi Güral ağaç dikimi töreninde gençlerle olmaktan mutluluk duyacağını dile getirerek gençlere "İnsanların mutluluğu; maddi, manevi ve duygusal zenginlik ortamı içinde yaşamaları ile mümkündür. Bu ortamı yaratacak güç ve inanç, iyi yetişmiş gençlerimizin yüreklerinde ve beyinlerinde mevcuttur. Ailenizin ve Türk toplumunun sizlerden beklentilerini asla unutmayınız" dedi.

Eğitimle ilgili her konuda kamu yararına faaliyetlerde bulunarak, başarılı ve maddi imkanları yetersiz her seviyedeki öğrenciye nakdi ve ayni yardımlar, kitap, kırtasiye, beslenme ve dershane masraflarının karşılanması, engelli öğrencilerimize engelli araçlarının alınmasına destek verilmesi vakfın yürüttüğü çalışmalar arasında yer alıyor.

Vakıfın planladığı etkinlikler arasında Eskişehir yolu 20'inci kilometrede fidan dikimi bulunuyor

Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.