Haberler

Ciments Français Afyon'daki payını satacak

Tarih: 11 Mayıs 2011 Kaynak: Dünya
Ciments Français, Afyon Çimento'da sahip olduğu hisseleri borsada ve/veya blok satış yoluyla finansal veya stratejik yatırımcılara satabileceğini bildirdi.

Ciments Français S.A., Afyon Çimento'nun mevcut hisselerinin yüzde 51'ini oluşturan Borsada işlem görmeyen statüdeki hisselerinin Borsada işlem gören statüye dönüşmesi için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na (MKK) başvurmayı kararlaştırdığını duyurdu.

Ciments Français, Afyon Çimento'da sahip olduğu hisseleri borsada ve/veya blok satış yoluyla finansal veya stratejik yatırımcılara satabileceğini de bildirdi.

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. ile ilgili olarak Ciments Français S.A.'dan gelen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan yazıda, konuya ilişkin bilgi verildi.

Yazıda, Ciments Francais'ın Afyon Çimento Sanayii Türk A.Ş.'de sahip olduğu ve Afyon Çimento'nun mevcut hisselerinin yüzde 51'ini oluşturan Borsada işlem görmeyen statüdeki hisselerinin Borsada işlem gören statüye dönüşmesi için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na (MKK) başvuruda bulunmak üzere bugün itibariyle gerekli işlemlere başlama kararı aldığı belirtilerek, "Ciments Français, Afyon Çimento'da sahip olduğu hisseleri borsada ve/veya blok satış yoluyla finansal veya stratejik yatırımcılara satabilir" denildi.

Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.