Haberler

Yeni transfer Karim Rashid

Tarih: 20 Mayıs 2011 Kaynak: Sabah
Marka bilinirliğini artırmak için ünlü sporcu ve takımlara sponsor olan THY şimdi de dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid ile görüşüyor.

Mancester United, Barcelona gibi futbol takımınlarından tenisçi Caroline Wozniachi gibi ünlü sporculara kadar farklı alanlarda yaptığı sponsorluklarla marka değerini artıran Türk Havayolları (THY) son olarak da dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid ile görüşüyor. Uludağ Tekstil İhracatçı Birliği tarafından düzenlenen Evteks Fuarı kapsamında Türkiye'ye gelen tasarımcı Karim Rashid, THY ile görüştüğünü söyledi. Rashid'in kabin içinde önemli değişiklikler yapacağı öğrenildi. THY, daha önce de kabin personeli kıyafetlerinde ünlü modacı Cemil İpekçi ile çalışmıştı.

Türkiye'de otel tasarlamak istiyor

Bu arada Rashid, THY dışında başka markalardan da teklif aldığını söyleyerek, "Türkiye özellikle tekstil alanında çok önemli bir potansiyele sahip. Ancak bu potansiyeli yurtdışında marka olma adına kullanamıyor. Bir Türk markasının dışarıya açılması konusunda yardımcı olmak isterim" dedi. Rashid, Türkiye'de rakı bardağı, otel ve restoran tasarlamak istediğini de açıkladı.

Rashid'in THY Do&Co'nun Ortaköy'de İl Özel İdaresi'nden kiralayarak butik otele dönüştürmeyi planladığı Fehime ve Hatice Sultan-Yalıları'nın tasarımını yapmak için görüşebileceği öğrenildi.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.