Haberler

M.K.Paşa Belediyesi'ne yeni hizmet binası

Tarih: 27 Mayıs 2011 Kaynak: Olay Yazan: Sezgin Eren
Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin en prestijli projelerinden birisi olan Belediye Hizmet Binası, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katılımıyla düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

Mustafakemalpaşa dün tarihi günlerinden birini yaşadı. Kent Meydanı projesinin ilk etabı olan Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak dün Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından hizmete açıldı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ın ilçeyi hizmetlerle donattığını kaydeden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hükümet Konağı. Adalet Sarayı ve 200 yataklı modern hastanenin kısa bir süre sonra temelinin atılacağını söyledi. Bakan Arınç, 'Biz boynumuzu öne eğecek işler yapmayız. Verdiğimiz sözleri her zaman yerine getiririz. Tarih ve kültürümüzü birleştiren Belediye Hizmet Binası'nın Mustafakemalpaşa'ya hayırlı olmasını diliyorum. 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde sizlerin iyi bir karar vereceğine inanıyorum ve ustalık dönemimizde de desteklerinizi bekliyorum' dedi.

KISA SÜREDE TAMALANDI...
Törende konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da, projenin 1. etabının planlandığı şekilde 6-7 ay gibi çok kısa bir sürede tamamlandığını belirtti. Başkan Kurtulan 'Hiç ara vermeden projenin diğer etaplarının startını vereceğiz. Etap etap sürecek olan çalışmalar bittiğinde Mustafakemalpaşa çok modern bir meydana ve alışveriş merkezine kavuşacak' dedi.

Konuşmaların ardından Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Milletvekili Ali Koyuncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AKP İl Başkanı Sedat Yalçın ve Muskafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, hep birlikte kurdelayı keserek yeni hizmet binasını hizmete açtılar.

Karacabey'de okul temelin attı
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AKP milletvekili adayı Önder Matlı'nın, Karacabey'de, annesi adına yaptıracağı Ulviye Matlı Anadolu Öğretmen Lisesi ve Kız-Erkek Yatılı Yurtları'nın da temelini attı. Eğitime yüzde 100 destek kampanyasının, büyük bir coşkuyla sürdüğünü ifade dene Arınç, daha önce Ömer Matlı İlköğretim Okulu ve şimdi de liseyle Matlı ailesinin eğitime sağladığı katkının örnek olduğunu söyledi. Arınç, olacak güzellikte. 'Arınç, 'Geleceğimiz ve güvencemiz çocuklarımızdır. 72 milyonun yarısı, 30 yaşın altında genç nüfus ve 17 milyonu da eğitim çağındadır. 17 milyon, Avrupa'nın 10 ülkesinin toplam nüfusundan fazladır' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Arınç, Önder Matlı ile birlikte lise ve yurt binalarının temelini attı.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.