Haberler

'Yıldızlı TOKİ konutlarının yol sorununu çözeceğiz'

Tarih: 30 Mayıs 2011 Kaynak: Yeni Şafak Yazan: Kamil Anahar
AK Parti Trabzon milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, Akçaabat'ın Yıldızlı Beldesi'ndeki TOKİ konutlarını ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Talep ve istekleri dinleyen Bayraktar, Yıldızlı TOKİ'nin yol sorununu çözeceklerini açıkladı.

Bayraktar ve beraberindekiler, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Yıldızlı Belde Belediye Başkanı Yahya Tarakçı ile Yıldızlı TOKİ konutlarını ziyaret etti. TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar, talep ve sorunlarını bire bir Bayraktar'a ilettiler. Yol sorunu yaşadıklarını anlatan vatandaşlar, güvenlik, okul, spor salonu ve sağlık ocağı eksiklerinin olduğunu kaydettiler. Bayraktar, vatandaşları tek tek dinleyerek talepleri not aldı. Vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Bayraktar, yaşanan sorunları aşmak ve çözüm bulmak için TOKİ sakinlerine söz verdi. Yıldızlı TOKİ konutlarına siyaset yapmak için gelmediğinin altını çizen Bayraktar, "Bize oy verseniz tabiî ki memnun oluruz ama kesinlikle buraya siyaset yapmaya gelmedim. Ben daha önce iki kez Yıldızlı TOKİ konutlarını ziyaret ettim. Şimdide yaşanan sorunları çözmek için buradayım" açıklamasında bulundu. Belde belediyelerinin devlete yük olduğunu ve yeterli hizmet üretemediğini vurgulayan Bayraktar, şunları söyledi: "Belde belediyelerinin kapanması için karar çıktı ama muhalefet Anayasa Mahkemesine gitti. Şimdi burada da belde belediyesinin maddi olanaksızlıkları nedeniyle kamulaştırma yapılamıyor. Burası Trabzon Belediye sınırlarında olsaydı bu sorunları yaşayamayacaktınız. Trabzon Büyükşehir olacak ve bu sorunlar çözülecek. Biz buraya konut inşa ederken, yol problemini dile getirdik. Vali bey söz vermişti. Bu iş sonradan sabote edildi. Biz yolu ihale ettik. 1.5 kilometresi yaptık, gerisini de bitirecektik. Bu yolu 7-8 ay gibi kısa bir sürede bitireceğiz"

Takip
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.