Haberler

Platform İzmim Buluşmaları Devam Ediyor

Tarih: 27 Ocak 2006

İzmir ve mimarisinin tartışılacağı “Mimarizmirizm Mümkün mü?” temalı panel, Platform İzmim tarafından düzenleniyor…

“Mimarizmirizm; İzmir’de Mimari Kaliteyi Artırmak, Özgün Bir İzmir Mimarisi Geliştirmek, Mümkün mü?” konulu panel, İzmir Sanat - Oditoryum’da 09 Şubat 2006’da, saat 18:00’de düzenleniyor. Panele, İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Günaydın, Serbest Mimarlar Derneği Genel Sekreteri Mimar Vedat TOKYAY, Konak Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi A. Muzaffer Tunçağ ve Manisa Belediyesi Toplu Konut İdaresi Koordinatörü Mimar Tülay Yesügey’in konuşmacı olarak katılıyor.

İzmir özelinde nasıl bir mimarlık ve kent olarak nasıl bir İzmir sorularının cevabını bulmak amacıyla düzenlenen panel, İzmir’de mimari kalitenin artırılması, özgün bir İzmir mimarisinin geliştirilmesi yolunda önemli bir tartışma ve öneri getirme ortamı sunuyor. Tüm İzmirlilere, mimar, tasarımcı, şehir plancılarına ve öğrencilere açık olan panel, Platform İzmim tarafından gerçekleştiriliyor.

Kasım 2005 içerisinde kurulan, kamuda, özel sektörde ya da serbest olarak çalışan tüm mimarların, Mimarlık, Izmir ve Mimarlar Odası hakkında görüş ve önerilerini ifade edebilecekleri web tabanlı bir ortam sunan Platform İzmim, www.izmim.org adresinde genel olarak mimarlık, mimarlar, mesleki kuruluşlar, yerel yönetimler ve kente dair yeni söylemlerin oluşmasına hizmet etmek hedefine sahip. Platform İzmim, daha aktif, daha hırslı, daha heyecanlı bir mimarlık ortamı için meslek pratiği içinde karşılaşılan tüm sorunların dile getirilebileceği, kent ölçeğine yönelik yeni fikirlerin ortaya konabileceği, meslekli kurumların daha etkin olmasına yönelik çözüm önerilerinin sunulabileceği, toplumsal algıda mimarlığın konumunun güçlendirilmesine yönelik önerileri içeren bir ortam sunuyor.

Platform İzmim ve etkinlik ile ilgili bilgi almak için;

 Telefon
0232 3485990
Email
[email protected]

Not: Renkli ya da siyah beyaz logo almak için lütfen e-mail ile başvurunuz.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.