Haberler

3. Çatı & Cephe Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı'nda Geri Sayım Başladı

Tarih: 2 Mart 2006

“3. Çatı & Cephe Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı” Çatı & Cephe 2006, CNR Yurtiçi Fuarcılık’ın organizasyonuyla 23-26 Mart 2006 tarihlerinde CNR Expo’da düzenlenecek.

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği – ÇATIDER’in desteklediği Çatı & Cephe 2006’nın en belirgin özelliği; fuarda sadece yapıların dış yüzeyini oluşturan ya da kabuğu niteliğindeki malzeme, uygulama ve hizmetlerin sergilenecek olması.

Çatı & Cephe 2006 Fuarı, aynı zamanda, inşaat sektörüne yönelik genel bir yapı fuarından ziyade ihtisaslaşmaya yönelik olarak çatı, cephe, izolasyon ve uygulama konularının ele alındığı Türkiye’nin tek fuarı.

Çatı & Cephe 2006’nın katılımcı profilini, çatı&cephe malzemeleri konusunda üretim yapan ve distribütör firmalarla bu firmaların uygulamacıları, ziyaretçi profilini ise mimar, mühendis, teknikerler, satın alma heyetleri, yöneticiler, yerel yönetim, taşeron, yapı ustası, akademisyen ve öğrenciler ile sektörel medya oluşturuyor.

Fuarın yerli katılımcıları arasında Mardav, Pimaş, Onduline, Lafarge Brass, Dupont, Harun Yüksel, Başak Kiremit, Ünar Yapı, Betek, Amerikan Siding, Marshall gibi firmalar yer alırken, katılımcı ülkeler İtalya, Almanya ve İran’dan Copernit, Dörken, Rheinzink, BTS, Caspiyon gibi firmalar bulunuyor.

AB ülkeleri, Rusya, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere tüm dünyada duyurusu yapılan fuara, 200 katılımcı ile yerli ve yabancı 25.000 profesyonel izleyicinin gelmesi bekleniyor.

Çatı&Cephe 2006 Fuarı'na DTM'den Alım Heyeti Programı
T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı’nın yurtdışı tanıtım faaliyetleri kapsamında ihracatın artırılması, ihraç ürünlerinin çeşitlendirilmesi, ihraç ürünlerine yeni pazarlar bulunması ve pazar paylarının korunması amacıyla düzenlenen alım heyeti programı, Çatı & Cephe 2006 fuarına yönelik olarak da gerçekleştiriliyor.

KKTC, Türk Cumhuriyetleri, İngiltere, Irak, Azerbaycan, BAE, Yunanistan, Romanya, Almanya, Türkmenistan, İtalya, İsviçre, Kazakistan, Hollanda ve Rusya Federasyonu’ndan yabancı firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek program sayesinde ikili görüşmeler ve yeni bağlantı imkanları üst düzeye taşınmış olacak.

Sektörün Önemli Firmaları Tek Çatı Altında Buluşuyor

Ürün ve hizmetleri iç ve dış pazara tanıtma, ihracat ve ithalat bağlantıları kurma, dağıtım kanallarını genişletme, farklı ürünleri karşılaştırma, sistemleri birebir uygulanırken görebilme, müteahhitlerle etkili bir ortamda buluşma ve satış yapma avantajlarını sunacak Çatı Cephe 2006, Yeşilköy CNR EXPO’nun kolay ulaşımı sayesinde iş programlarını aksatmayacak bir ziyaret imkanı da yaratacak.

Sektörün beklentilerini eksiksiz karşılamayı 3. yılında da sürdürecek Çatı & Cephe 2006, çatı ve cephe sistemlerindeki arayışlara cevap vermeyi, kullanıcıyı bilinçlendirmeyi, uygulamada karşılaşılan sorunları çözümleriyle sunmayı hedefliyor.

Konusundaki tek fuar olan Çatı&Cephe 2006, çatı ve cepheyi oluşturan tüm malzemelerin, sistemlerin, yardımcı ekipmanların bir bütünlük içinde ve çözüm içerisindeki birebir uygulamalarıyla, yerli ve yabancı binlerce profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.