Haberler

Yılın Yapı Oscarını İSTON Kazandı

Tarih: 8 Mayıs 2006 Kaynak: İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Düzenlenen törenle ödülü YEM Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol’un elinde alan İSTON Genel Müdürü Kadir Serdar Taflan, Yapı sektörüne katkıda bulunmaktan dolayı onur duyduklarını ve yeni proje ve araştırmalarla bu katkılarını devam ettireceklerini söyledi.

İSTON RPC, ileri mekanik özelliklere sahip ultra yüksek dayanımı ve yüksek esneklik kompozit yapısıyla yapı sektöründe demir ve çeliğin saltanatına son verecek. İSTON RPC rögar kapakları ayrıca demir rögar kapaklarının çalınmasından doğan ekonomik kayıpların önüne geçilmesini de sağlayacak.

Yüksek dayanım performansıyla İSTON RPC, depremden zarar görmüş yapıların onarım ve güçlendirilmesinde, askeri ve stratejik yapıların cephelerinde zırh olarak, nükleer ve tıbbi atıkların depolanmasında, çalınma ve paslanma riski olan çeşitli metal ürünlerin ekonomik bir çözüm alternatifi olarak kullanılabiliyor.

İSTON RPC, varolan bir problemi saptayıp çözmek için yola çıkılmış olması, problemin tekrarını önleyici tedbirlerin en akılcı çözümler ile giderilmiş olması, problemin çözümünün ekonomik geri dönüşünün önemi, üretim ve Ar-Ge sürecinin tamamında yerli kaynakların kullanılması gibi nedenlerle Altın Çekül'e değer bulundu.

Bu yıl 20. kuruluş yıldönümü olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi İSTON, kentsel altyapı ve üstyapı elamanları üretimi yapıyor.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.