Haberler

Kalecolor İlklere İmza Atıyor

Tarih: 17 Mayıs 2006
Ürünler hakkında detaylı bilgi Ürün ve Marka Müdürü Yasemin Kurtçu tarafından verildi.

Osman Okyay yaptığı konuşmada, Kale Grubu’nun bir “Güven Lideri” olduğunu söyledi. Ve bu sene boya markaları olan Kalecolor’a pazarda, Kalecolor Tanıdık, Bildik ve Güvenilir Boyacı olduğu için “Tanıdık Boyacı” sloganını seçtiklerini söyledi.

2010’daki Kültür şehirlerinden biri olarak seçilen İstanbul, Kale Grubu sponsorluğu ile 2005 yazında Dünya Mimarlar Kongresi’ne, İstanbul Konseptiyle ev sahipliği yapmıştı. Kongreyi takiben KaleColor İstanbul ürününü piyasaya çıkardı. İç cephelerde dekoratif renk ve efektler içeren bu ürün grubuna bu sene Mudo Concept ile ortak çalışmayla, yeni bir renk koleksiyonu da eklenecek. 2006 sonu ve 2007 başında, İstanbul’un yenilenmesi, renk dokusunun bölgesel olarak korunması için, Kale Grubu dış cephe boyası ve renk seçimlerini içeren bir çalışmaya da başladı.

Yine Türkiye’de ilk defa, Kale Grubu’nun tüketiciye sadece ürün değil, boyama hizmetinin de verileceği servisler geliştiriliyor. Bayilerden ve nalburlardan ürün temin etmek koşuluyla, şirkette eğitim gören ustalar ile 2 sene garantili, sigortalı ve hatta kredi kartına taksitli olarak evler boyanıyor. İstanbul’da bir pilot servis ile başlanan bu proje iyi yönde ilerliyor. En kısa zamanda tüm Türkiye’ye yaymak üzere hazırlıklar yapılıyor. Amaç Türk boya ustalarını sigortalı olarak servis çatısı altında toplamak, kendilerinin ve ailelerinin hayatını iş ve sağlık güvencesi altına almak. Ayrıca genç nesile eğitimler vererek meslek ve isdihtam edilmelerini sağlamak. Bayi ve nalburların satışlarını artırmak, tüketicinin doğru ürün, doğru renk ve güvenilir, uzman ekipler tarafından hizmet almasını sağlamak. Bu oluşumun adı da “Tanıdık Servis”.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.