Haberler

Ege'nin ikinci önemli projesi Denizli'de gerçekleşiyor

Tarih: 8 Haziran 2006 Kaynak: Dünya
İzmir'deki Forum Bornova Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nden sonra Ege Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olacak. Denizli'nin yeni modern simgesi olacak Forum Çamlık Alışveriş Merkezi projesinin temeli Eylül ayında atılacak.

Bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleşen basın toplantısı ile Multi Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu ve Forum Çamlık Proje Koordinatörü Çağan Işıkdağ proje detayları hakkında bilgi verdi. Forum Çamlık'ın, Denizli'nin perakende piyasasına yeni bir boyut getireceğini söyleyen Multi Turkmall CEO’su Levent Eyüboğlu, "Forum Çamlık Alışveriş Merkezi bölge halkı için önemli bir çekim noktası olacak" diye konuştu.

Forum Çamlık'ın tamamlandığında yaklaşık 1500 kişiye iş olanağı sağlayacağını belirten Eyüboğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tarihi, ekonomik ve kültürel varlıkları ile Denizli, Ege Bölgesi’nin en önemli ve hızla gelişen kentlerinden biri. Eşsiz doğal travertenleri, zengin su kaynakları ve tarihi zenginlikleri ile, Denizli dünya turizminde önemli bir yere sahip. Bu tür yatırımlarla bölge daha da gelişecek ve bölge halkına yeni yaşam merkezleri kazandırılmış olacak."

Toplam 32 bin metrekarelik kiralanabilir alanda yer alacak Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nde; Migros, önemli markalara ait mağazalar, restoranlar, eğlence üniteleri ve 8 salonluk sinema yer alacak. Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nin 2007 yılının sonunda hizmete girecek.

Konsept tasarımı T+T Design (Gouda, Hollanda), mimarisi ise Chapman Taylor, (Madrid, İspanya) tarafından yapılan proje, açık meydanlar, açık ve kapalı yürüyüş yolları ve galeriler ile bir çağdaş kent görünümü sunacak. Merkezde ayrıca 1.000 araçlık bir de otopark bulunacak.

Multi Turkmall
Multi Development ile Turkmall’un ortak kuruluşu olan Multi Turkmall, alışveriş merkezleri ve yüksek sınıf ticari gayrımenkul geliştirmekte ve bu projelere yatırım yapıyor. Multi Turkmall, Avrupa’nın en büyük bağımsız proje geliştirme şirketi Multi Development’nin uzmanlığını, Türkiye’nin en çok proje geliştirmiş şirketi Turkmall’un sınırsız tecrübeleri ile birleştiriyor.

Gayrımenkul geliştirme ve yatırım sektöründe Avrupa’da lider pozisyonda olan Multi Development, Hollanda (merkez ofis), Belçika, Almanya, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Portekiz, İngiltere, İspanya, İtalya, Macaristan, Polonya, Slovenya, Slovakya, Yunanistan ve Türkiye’de faaliyet gösteriyor.

Türkiye, Yunanistan ve Romanya’da faaliyet gösteren Turkmall, uluslararası perakende zincirleriyle birlikte çalışarak son on yılda bir milyon metrekareden fazla alışveriş merkezleri geliştirdi.


Multi Turkmall, İzmir, Ankara, Mersin, Trabzon, İstanbul, Antalya, Denizli ve diğer şehirlerdeki inşa halindeki ve geliştirme aşamasındaki büyük perakende ve serbest projeleri içeren kapsamlı portföyüyle, Türk ticari gayrimenkul piyasasında kalıcı bir yer edindi.
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.