Haberler

Konutta kanserojen içermeyen malzeme dönemi

Tarih: 21 Haziran 2006 Kaynak: Referans Yazan: Selma Şenol
Yaşamı değiştiren büyük detaylar sloganı ile hayata geçen konut projesi Işın Hyency, konutta kanserojen içermeyen malzeme dönemini başlatıyor. Işın Yapı tarafından Ankara Çayyolu’nda yapımına başlanan projedeki tüm dairelerin laminat parke yer döşemelerinde, dolaplarında ve mutfağında kanserojen madde içermeyen ürünler kullanılıyor.
Daireler arası ortak duvarın olmadığı ve balkonların birbirini görmediği bir mimari tasarıma sahip olan projenin satışı, RE/MAX Lider tarafından gerçekleştiriliyor.

Ankara'da şehrin gözde alanlarından Arcadium Sosyal Yaşam Merkezi'ne 900 metre ve metro istasyonuna 650 metre mesafede yer alan Işın Hyency, iki ayrı bloktaki toplam 33 daireden oluşuyor. Her katta iki dairenin yer aldığı projede, 190 metrekare kullanım alanına sahip 4+1 dairelerde, süit oda mantığında tasarlanmış ebeveyn yatak odası, geniş bir salon, üç ayrı oda ve ankastre mutfak yer alıyor. Her biri üç cepheli olan dairelerde 4 ayrı balkon bulunuyor. Işın Hyency’de yapı güvenliği, depreme dayanıklı betonarme kafes sistemi ve zemin etüt raporlu radye temel sistemi ile sağlanırken, site güvenliği için de şifre kartlı elektronik kilit sistemi kullanılıyor. Kör nokta bulunmayan güvenlik kameraları ile donatılan sitede, daire içindeki televizyondan bu kameralara bağlantı yapılabiliyor. Projede, her bir dairenin güvenliği için de gelişmiş teknolojiler kullanılıyor. Yangın, duman ve gaz dedektörleri yer alan dairelere, parmak izi okuyuculu ahşap kaplamalı çelik kapıdan giriliyor. Dairelerde ayrıca, betonarme içine yerleştirilmiş özel kasalar bulunuyor.

Takvim
<<Nisan 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.