reklam

Haberler
04 Kasım 2003 Salı

Düğün Evi'nden Kültür Merkezi'ne...Latife Hanım'ın Köşkü Ödül Kazandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "tarihe saygı/yerel koruma ödülleri" adıyla gerçekleştirdiği ödül programı çerçevesinde 'esaslı onarım dalı' adaylarından Uşakizade Köşkü, 2003 yılı ödülünü kazandı. 

İnşaat Ocak'ta başlıyor
Zorlu, Büyükşehir'in yaptığı yeni imar planıyla, belkeyen Dünya Ticaret Merkezi projesi için fırsat doğduğunu söyledi.

İstanbul karar aşamasında
Uzmanlar, riskli mahallelerin tamamen yıkılarak üçte birlik kısmına Halkalı'daki toplu konutlar gibi yüksek binalar yapılmasını öneriyor.

Kültür Bakanlığı yarım kalan kültür merkezlerini devrediyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı ödenek yetersizliği nedeniyle yarım kalan projeleri ‘devrederek’ tamamlayacak. 

Engellilere 4 trilyonluk kampus
İzmir'de 32 dekarlık bir alan üzerine 4 trilyon lira harcanarak bir Engelliler Kampusü (yerleşkesi) kurulacak. 

UIA 2005 Organizasyon ve Bilim Komitesi Diyalog'daydı
Uluslararası Mimarlar Birliği'nin (UIA) XXII. Dünya Mimarlık Kongresi ve XXIII. Genel Kurulu, Mimarlar Odası'nın ev sahipliğinde ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliği ve desteğiyle, 1-11 Temmuz 2005 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Koruma Sorunu ve Mimarlık tartışıldı
2002 yılından beri devam etmekte olan Platform toplantılarının onbirincisi Koruma Sorunu ve Mimarlık başlığı altında 30 Ekim Perşembe günü İTÜ Mimarlık Fakültesi 109 no'lu salonda gerçekleştirildi.

Kasım 2003 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
diğer aylar için tıklayın

Diyalog

Semra&Özcan Uygur 
7 Kasım 2003
tarihinde Diyalog bölümümüze konuk oldular.

Semra&Özcan Uygur  hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın. 

Diyalog buluşmasını soru cevap şeklinde okumak için  buraya tıklayın...

 


Vitra - Artema'nın katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz