reklam

15 Aralık 2003 Pazartesi 
Ana Sayfa > Haberler

İpek Mobilya’ya Fransa’dan kalite ödülü

Fransa’nın başkenti Paris’te International Trophy For Quality (New Milleinyum Award) adı altında düzenlenen yarışmada kalite ödülünü İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan aldı.

Mobilyacılar Sitesi Masko’da bulunan İpek Mobilya’ya ait showroom mağazasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Saffet Arslan, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış bayi ağı, servis ve hizmetleriyle tüketicinin ihtiyaçlarını karşılayan İpek Mobilya’nın aldığı bu ödül ile kalitesini pekiştirdiğini söyledi.

Avrupa’da ciddi bir organizasyon olan New Milleinyum Award’ın, Fransa Sanayi Bakanlığı tarafından düzenlendiğini belirten Arslan, “Burada çok sayıda ülkeden 30 müteşebbisin yaptığı çalışmalar değerlendirildi. Özellikle tüketiciyi koruyan ve tüketicinin memnuniyetiyle ölçülen değerlendirmeler takdir edilen firmaların yöneticileri davet edilerek ödüllendiriliyor. Türkiye’de İpek Mobilya ödüle layık görüldü. Ülkemiz adına gurur duyduk.” dedi.

Türkiye ekonomisinin iyi yönde ilerlediğini ifade eden Arslan, “Biz yarına iyi bakıyoruz. İpek Mobilya olarak pazarlamaya yönelik çalışmalarımız var, kuracağımız yeni mağazalarla halka daha yakın olmak için çeşitli ürünler sunacağız ve üretim kapasitesini artıracağız. 2004 yılında tekstil ve metal sanayiinde yatırımlarımız olacak, projelerimiz hazır önümüzdeki yıl harekete geçeceğiz.” şeklinde konuştu.
Zaman