reklam

20 Mayıs 2004 Perşembe
Ana Sayfa > Haberler

Kale Grubu'nun Kayseri Çıkartması

Kale Grubu'nun Kayseri'deki yeni showroom'u görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Kayseri Sanayi Odası yanında yeni yerine taşınan İtimat Ticaret'in showroom'unun açılışına Kayseri Valisi Nihat Canpolat, Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kale Grubu Şirketleri Kurucusu ve Yönetim Kurulları Başkanı Dr. İbrahim Bodur ile İcra Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay'ın yanısıra Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Kenan Malatyalı, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Çapar, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, çeşitli illerin Sanayi ve Ticaret Odaları Başkanları, Kale Grubu Şirketleri yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde, Kayseri Valisi Nihat Canpolat ile İbrahim Bodur, İtimat Ticaretin Sahiplerinden TOBB Konseyi Üyesi Selami Ulusoy birer konuşma yaptılar. Kayseri Valisi Canpolat, Kayseri'de böyle modern showroom'la yapı sektöründe büyük bir ihtiyacı karşıladıkları için İtimat Ticaret'e teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi. İbrahim Bodur ise yaptığı konuşmada, Türkiye'de gerçek kalkınmanın sanayi ve ticarette bütün kentlerimizde yapılacak top yekun çalışmalarla mümkün olacağını belirterek, açılışı Oda Başkanları ile birlikte yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

İtimat Ticaretin yeni showroom açılış töreni, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İbrahim Bodur, Kayseri Valisi Nihat Canpolat ve Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki tarafından kesilen kurdeleden sonra tüm konukların katıldığı kokteyl ile sona erdi.

Kayserili işadamları Selami Ulusoy ile Zeki Bakırdöğen'in ortaklığında kurulan İtimat Ticaret, 1985 yılından bu yana Kale Grubu'nun Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim, Kaleterasit, RocaKale ve Kaledekor ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor. Yeni açılan İtimat Ticaret Showroom'u, Kayseri çevre yolu üzerinde, Sanayi Odası yanında bulunuyor ve toplam 4500 m²'lik alanda, hizmet veriyor. İtimat Ticaret'in Kayseri ve çevre illerde 55 adet tali bayisi bulunuyor.
Arkitera

 

Mayıs 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
diğer aylar için tıklayın

İnşaat malzemelerinin uygulama teknikleri, özellikleri ve yeni malzemeler hakkında görüş alışverişinde bulunabilir, sorunlarınızı ve eleştirilerinizi Malzeme forumuna yazabilirsiniz.

Arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz