reklam

12 Haziran 2004 Cumartesi
Ana Sayfa > Haberler

Şişli'de 13 Haziran'da yapılacak mitingde bazı caddeler trafiğe kapatılacak

Şişli Abide-i Hürriyet Meydanı'nda 13 Haziran Pazar günü yapılacak "Savaşa Tecrit Barış İçin Diyalog" mitingi nedeniyle bazı cadde, sokak ve bağlantı yolları trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, söz konusu açıkhava toplantısı dolayısıyla, saat 10.00-17.00 arasında, Darülaceze, Piyalepaşa, Çağlayan Vatan, Kağıthane, Dr. Cemil Bengü, İzzetpaşa, Abide-i Hürriyet, 28 Nisan, Halide Edip Adıvar, Fevzi Çakmak caddeleri trafiğe kapalı olacak.

Bu caddelerin yanı sıra Feriköy Kasap, Akar, Eğitim, Ayazma, Gürun, Fırın Arkası, 1. Fırın Aralığı, Çınar, Çağlayan Top Sahası Yanı, Egemen, Yurt, Kanarya, Zafer, Yavuz, Avcılar ve Yeni Yol sokaklar da trafiğe kapatılacak.

Ayrıca, Kasımpaşa ve Okmeydanı'ndan Piyalepaşa Bulvarı'na katılım, Okmeydanı-Piyalepaşa Bulvarı'ndan Çağlayan yönüne katılım, D-100'den Çağlayan ve Kasımpaşa'ya katılımlar, Vatan Caddesi Çağlayan çıkışı, Mecidiyeköy'den Çağlayan gidiş Kuştepe ışıklar, Şişli'den Çağlayan gidişi Hürriyet ışıklar, Kağıthane Caddesi'nden Çağlayan'a çıkış, Okmeydanı kavşağından Darülaceze Caddesi'ne geliş, TEM'den Darülaceze Caddesi'ne geliş, Piyalepaşa'dan Darülaceze Caddesi'ne geliş, Perpa'dan Darülaceze'ye geliş, Gürsel Mahallesi gelişi, Halide Edip Caddesi-Şişli gelişi, Şişli'den Çağlayan'a geliş noktaları da trafiğe kapalı olacak.

Açıklamaya göre, Kasımpaşa'dan Çağlayan yönüne gidecek sürücüler Okmeydanı-Kağıthane, Okmeydanı'ndan Piyalepaşa yönüne gidecek sürücüler Haliç Hasköy istikametini, Kağıthane'den Çağlayan yönüne gidecekler, Okmeydanı-Sütlüce-Çeliktepe ve Gültepe, Vatan Caddesi'nden Çağlayan yönüne gidecek sürücüler Kağıthane-Gülbağ-Mecidiyeköy, D-100'den Çağlayan ve Piyalepaşa yönüne gidecek sürücüler Okmeydanı ve Mecidiyeköy-Balmumcu istikametini, Mecidiyeköy'den Çağlayan yönüne gidecekler E-5 veya Şişli yönünü, Şişli'den Çağlayan yönüne gidecek sürücüler E-5'ten Mecidiyeköy-Kuştepe-Dereyolu istikametini, Okmeydanı'ndan Mecidiyeköy'e gidecekler E-5 istikametini, TEM ve Okmeydanı'ndan Şişli yönüne gidecekler de Haliç veya Mecidiyeköy istikametini kullanabilecek.
Haber Türk 

 

Haziran 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
diğer aylar için tıklayın

Sokakları, caddeleri, binaları, sorunları, keyifleri, artıları ve eksileri ile kentte yaşamak, kentli olmak üzerine söylemek istedikleriniz Kent ve Çevre forumunda

Arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz