reklam

31 Temmuz 2004 Cumartesi
Ana Sayfa > Haberler

Beyoğlu ve Pera’ya hayat öpücüğü

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “Garanti Bankası tarafından hazırlanan bir proje ile Beyoğlu ve Pera yeniden eski görkemli günlerine kavuşacak” dedi.

Kastamonu Küre dağlarında Garanti Bankası’nın sponsorluğunda Doğal Hayatı Koruma Vakfı tarafından hayata geçirilen projelerin tanıtım gezisinde, açıklamalarda bulunan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, bankalarının Türkiye’de kültür-sanat ve çevre alanında bir çok projeye destek verdiğini, söyledi.

Beyoğlu ve Pera'ya Kapsamlı Proje
Garanti Bankası’nın Pera ve Beyoğlu’nun tekrar eski günlerine dönmesini çok istediğini ifade eden Karadere, Banka tarafından hazırlanan bir proje ile Pera ve Beyoğlu’nun yeniden eski görkemli günlerine döneceğini belirterek, “Biz banka olarak Beyoğlu ve Pera’ya çok büyük önem veriyoruz. Bu yerlere sanat galerileri açtık ve yaptığımız projenin ilk etabı olarak bölgenin bir haritasını çıkartmak için yabancı bir şirketle anlaşma yaptık. Çalışma kapsamında bölgenin havadan fotoğrafları çekildi. Profesyonel bir ekip bölgenin kabartma haritasını yapıyor. Bu harita 1-2 ay içinde tamamlanacak. Haritada hangi binanın nerede bulunduğu ve özellikleri yer alacak. Böylelikle bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı insanlar neyi nerede bulacaklarını bu harita sayesinde kısa sürede tespit edecekler. Uzun vadede ise günlük kültürel yaşamın canlılığının artması için girişimlerimiz olacak. Bu konuda Kültür Bakanlığı ve bölgede ki belediyelerle ortak projeler hazırlıyoruz” diye kaydetti.

Sponsorlukların Geri Dönüşümü Olumlu
Karadere, Garanti Bankası’nın yaptığı sponsorlukların olumlu geri dönüşleri olduğunu da anlatarak, “Ünlü bir işadamı beni arayarak, 12 Dev Adam’a yaptığımız sponsorluk nedeniyle bankasını değiştirip bizim bankamıza geldiğini söyledi. Günde en az 2-3 kişi veya kurum sponsorluk yapmamız için bize geliyor. Reklam bütçemizin yüzde 10’unu sponsorluklar için kullanıyoruz. Sponsorluk yaptığımız kurum ve kuruluşların çalışmalarını izleyerek verdiğimiz desteğin doğru yerde kullanılıp kullanılmadığını takip ediyoruz. Doğal Hayatı Koruma Vakfı’na 12 yıldır sponsorluk yapıyoruz” diye konuştu.
NTVMSNBC

 

Temmuz 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Mimarlık ve tasarım dünyası ile ilgili genel tartışma konuları Mimarlık forumunda

Arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz