reklam

02 Kasım 2004 Salı
Ana Sayfa > Haberler

Başkan Topbaş, semt konağı ve sağlık ocağının temelini attı

Hayırsever vatandaşlarca yaptırılan ve Sultanbeyli Belediyesi tarafından inşa edilecek semt konağı ve sağlık ocağının temel atma törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş'ın yanı sıra Sultanbeyli Kaymakamı Kaya Çıtak, Sultanbeyli Belediye Başkanı Alaattin Ersoy, AK Parti ilçe teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Fatih Mahallesi Gölet Mevkii'nde gerçekleşen temel atma töreninde yatırımlar hakkında bilgi veren Sultanbeyli Belediye Başkanı Alaattin Ersoy, semt konağının iki kattan oluşacağını belirterek, ilk katta sağlık ocağının ikinci katta ise konfresans salonu ve kütüphane gibi birimlerin yer alacağını kaydetti.

Semt konağının da içinde yer aldığı Aydos göleti ve vadisinin rekreasyon alanı olmasını istediklerini ve bu konuda Büyükşehir Belediyesinin yardımlarını beklediklerini ifade eden Ersoy; "Sultanbeyli'yi İstanbul'un modern yüzü ile kaynaştırmak için çalışıyoruz. Bu inşaat tamamlandığında vatandaşlarımız taksi tutup uzak yerlerdeki hastanelere gitmek zorunda kalmayacak." dedi.

Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş da hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan semt konağı ve sağlık ocağının 4 ayda tamamlanacağı sözünü aldığını belirtti.

Aydos vadisi ve göletinin ağaçlık, yeşili bol bir park ve dinlenme alanı haline Büyükşehir Belediyesi tarafından getirileceğini söyleyen Başkan Topbaş; "Bundan sonraki adımlarımızda bize destek verin. Biz himet için varız, bu şehri adım adım insan gibi yaşanacak koşullara getireceğiz" diye konuştu.
İBB

 

 

Kasım 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
diğer aylar için tıklayın

Kentin fiziksel çevresi, sorunları ve kentli olmak üzerine görüşlerinizi Kent başlığı  altında tartışıyoruz.

Arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz