reklam

Haberler
Aralık 2003

A Sanat'dan sanatseverlere "Yeni Yıl Armağanı

A Sanat; 2003 yılını, çeşitli disiplin ve ekollerden gelmiş, geçmişten günümüze Türk sanatının renklerini ve çeşitliliğini yansıtan eserlerin yer aldığı bir sergiyle kapatıyor.

4 - 31 Aralık 2003 tarihlerinde açık olacak bu sergi farklı koleksiyonlardan özenle seçilerek oluşturulmuş, birbirinden bağımsız dönemleri işaret ederken, yetenekli genç sanatçıların eserlerini de sanatseverlerle paylaşmayı amaçlıyor.

2003 senesini bitirirken A Sanat Nişantaşı Kültür Merkezi sanatseverlere renk, boya, fırça ve yontu darbeleriyle çeşitlenmiş adeta bir kaleidoscope*'un ucundan göreceğiniz zenginlikte izlekler sunuyor. Birbirinden farklı disiplin ve dönemlerin bu hoş eserleri, her yaş grubunun beğenisini ve ilgisi çekecek.

Sergide yer alan her eser A Sanat'ın sanatseverlere, siz sanatseverlerin de dostları ve sevdiklerine birer "Yeni Yıl Armağanı" olabilir.

Sergide eserleri yer alacak sanatçılardan bazıları,
Adil Doğançay, Balkan Naci İslimyeli, Burhan Doğançay, Cavit Atmaca,
Cihat Burak, Devabil Kara, Gencay Kasapçı, Hüseyin Bilişik, İbrahim Safi, Muhsin Kut, Mustafa Pilevneli, Nedim Günsur, Rasim Konyar, Saim Özeren, Semih Balcıoğlu, Turan Erol, Turan Selçuk, Zahit Büyükişleyen / Çağatay Odabaş, Dağhan Yürürler, Erdinç Ünlü, Esra Üner,
Haluk Özden,Rengin Saltık ve Yiğit Yazıcı.

Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz