reklam

Haberler
Aralık 2003

"Bugün Tarihi Öneme Sahip Bir Gün Olabilirdi" isimli yapıtı, Paris - Loevenbruck Galerisi'nde

Serkan Özkaya, Radikal gazetesi ile birlikte gerçekleştirdiği Bugün Tarihi Öneme Sahip Bir Gün Olabilirdi isimli yapıtı, Paris - Loevenbruck Galerisi'nde TOUTAZEUNETRI isimli sergide ilk kez sınırlı edisyon olarak sergileniyor. Fransız sanat eleştirmenlerinin seçtiği ve 20 sanatçıdan oluşan sergi 18 Aralık - 17 Ocak 2004 tarihleri arasında sergilenecek.

Özkaya, Radikal gazetesinin 21 Eylül Pazar günü yayınlanacak olan haberlerini çizerek gazeteyi yayına hazırlamıştı. Ülke genelinde dağıtılan Radikal gazetesinin ön ve arka kapağı Serkan Özkaya'nın imzasını taşıyordu. Özkaya, Galerist ile birlikte sözkonusu yapıtını 100 adet imzalı edisyonunu oluşturarak, dünyanın çeşitli yerlerinde sergilemeye başlıyor. Edisyonlar, Paris - Loevenbruck Galerisi'nin ardından, Ocak ayında Salzburg - 5020 Çağdaş Sanat Galerisi ve Los Angeles - Chapmann Üniversitesi Sanat Galerisi'nde sergilenecek. Bugün Tarihi Öneme Sahip Bir Gün Olabilirdi orijinal çizimleri ise Aksanat'ta Ocak ayı sonunda izleyiciye sunulacak.

Serkan Özkaya'nın yapıtları İstanbul'da Galerist, Yapı Kredi Kazım Taşkent Sanat Galerisi, Fransız Kültür Merkezi ve Borusan Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergilendi. Sanatçının eserleri ayrıca Paris, Berlin, Kopenhag, Torino, Milano, Malmö ve Utrecht gibi Avrupa'nın bir çok sanat başkentinde izleyici ile buluştu.

Galerie Loevenbruck
40 rue de Seine, 2 rue de l'Échaudé
75006 Paris
Web:
www.loevenbruck.com

Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz