reklam

Haberler
Ocak 2004

Otyam’lardan resim ve fotoğraf sergisi ...

Ressam Fikret Otyam’ın resim, eşi Filiz Otyam’ın da fotoğraf sergisi, Ziraat Bankası Tünel Sanat Galerisi’nde bugün açılıyor.

Her iki sergi de Pazar ve Pazartesi günleri hariç her gün 10.00-19.00 saatleri arasında görülebilecek.

İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi’nde (1944) iki yıl İbrahim Çallı’nın öğrencisi olan, daha sonra geçtiği Bedri Rahmi Eyüboğlu Atölyesi Yüksek Resim Bölümü’nden mezun olan Fikret Otyam, bu sergisiyle resim çalışmalarında 60’ıncı yılını kutluyor. Sanatçının sergisi ‘Boyalarla 60 Yıl’ adını taşıyor.

Özgün dokuma sanatçısı Filiz Otyam’ın, bu kez fotoğraf çalışmalarını biraraya getirdiği ‘Penceremden’ adlı fotoğraf sergisinde ise sanatçının Antalya Konyaaltı Caddesi’ndeki evlerinin penceresinden değişik iklim koşullarında çektiği Beydağları’nın fotoğrafları yer alıyor.

Her iki sergi de 13 Şubat 2004 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.
NTVMSNBC

 

 

 

 

 

 

 

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz