reklam

Haberler
Mart 2004

"Güzellik" ayrıntıda gizli

Makro fotoğraf olarak isimlendirilen yakın çekimler, fotoğrafçılıkta en sevilen ve yaygın türlerden biri. Hem tanıtım fotoğrafçılarının hem de doğa fotoğrafçılarının kullandığı bu tekniğin incelikleri Fototrek Nikon Fotoğraf Merkezi'nde düzenlenen atölye çalışmasında gözler önüne serilecek.

Makro/ Detay Fotoğraf Atölyesi, 9 Mart'ta başlıyor. Toplam 6 hafta sürecek olan atölye çalışmaları salı akşamları 19:00 ile 21:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İlk derste makro fotoğraf ekipmanları, ışık kontrolü, kompozisyon, arka plan ve alan derinliği konularını içeren teorik eğitim verilecek ve makro / detay fotograf konulu dia gösterisi yapılacak.

İkinci hafta özel olarak çekim platformu oluşturulacak ve makro/ detay fotografı çekimleri gerçekleştirilecek.

Ayrıca bu derste katılımcıların ödev konuları belirlenecek. Her hafta katılımcıların yapacağı çekimler sonunda fotograflar danışman tarafından değerlendirilecek.

Atölye programının son haftasında ise katılımcılar atölye sırasında oluşturdukları "Bitiriş Dosyaları"nı sunacaklar. Sunum sonunda katılımcılar gerçekleştirecekleri karma sergi için fotograflar seçecekler.

Atölye çalışması Mehmet Özşimşek liderliğinde yapılacak. Katılımcı sayısı ise 15 ile sınırlı.

Fototrek Nikon Fotoğraf Merkezi
Meşrutiyet Caddesi Ravanda İş Merkezi
No : 85 Kat : 1 - 2 Daire : 1 - 3
Beyoğlu, İSTANBUL
Tel : 0 212 251 90 14 - 251 83 74
[email protected]/ www.fototrek.com
Hürriyet

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz