reklam

Haberler
Mart 2004

Mart - Nisan Cam Atölyeleri  ve Emay(mine) Eğitimi İçin Kayıtlar Başladı

Cam Ocağı'nın Mart-Nisan atölye programında, çalışan kesimden gelen talepler üzerine başlatılan hafta sonu cam atölyelerinin yanı sıra hafta içi atölyeleri de yer alıyor. Okulun Beykoz'da bulunan yeşillikler içindeki mekanında yürütülen bu atölyeler, yaşları ve meslekleri farklı hafta sonu camcılarına, seçtikleri tekniği uygulayarak tanıma ve camla çalışma imkanı tanıyor. Mart-Nisan atölye programında, hafta içi atölyeleri de yer alıyor. Camın renkli dünyasına yapılan bu kısa ve keyifli yolculuk, iki haftalık eğitimlere katılmak isteyenler için de bir başlangıç niteliği taşıyor.

Üç farklı teknikten birini seçilebildiği iki günlük hafta sonu atölyeleri Cumartesi-Pazar günleri, hafta içi atölyeleri ise Çarşamba-Perşembe günleri 10:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Cam Ocağı'ndaki atölye çalışmalarını Ebru Susamcıoğlu, Ömer Meral, Pelin İnal, İzzettin Baki ve Selin Okçu yürütecek.

Pazartesi ve Perşembe günleri gerçekleştirilecek ve 5 hafta sürecek emay (mine) eğitiminin ikincisi ise 22 Mart tarihinde başlayacak. Sanatçı Nuran Somuncuoğlu'nun vereceği bu eğitime katılanlar, bakır üzerine emay boyalarıyla çeşitli dekoratif çalışmalar ve takılar yapabilecekler.

Hafta sonu atölyeleri ve emay eğitiminde, Cam Ocağı'nın temin ettiği malzeme ve donanım kullanılıyor. Böylelikle cama ilgi duyanlar, herhangi bir yatırıma girmeden ilk denemelerini yapma imkanı buluyorlar. Atölyeler sırasında yapılan çalışmalar ise katılımcıda kalıyor.

Cam Ocağı'nın, dünyaca ünlü cam sanatçıları ve ustaları tarafından verilen farklı tekniklere yönelik iki haftalık yoğun eğitimleri ise 11 Nisan 2004 tarihinde, Çek usta Petr Novotny'nin cam üfleme eğitimiyle başlayacak. Farklı ülkelerden cam meraklılarının katıldığı bu eğitimler, öğrencilere camla çalışmanın yanı sıra alternatif bir tatil imkanı da sunuyor.

Cam Ocağı'nın hafta sonu atölyeleri, emay kursu ve iki haftalık eğitimleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye www.camocagi.org adresinden veya 0216 433 36 90-92-93 numaralı telefonlardan ulaşılabiliyor.
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz