reklam

Haberler
Nisan 2004

Beyaz eşyanın 'yüz'ü sanatla renkleniyor

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ve Electrolux bir projeye imza atıyor. Projede, Electrolux ürünleri doğadan esinlenen figürler ve çarpıcı renklerle yeni bir yüz kazanıyor.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ve Electrolux, beyaz eşyayı sanat ve doğa ile buluşturan bir projeye imza atıyor. Projede, Electrolux'ün ankastre ürünleri, sadece bir makine olmanın ötesine geçip; doğanın, içinde ferahlık, hafiflik ve duygusallık barındıran binbir rengine bürünerek hayat buluyorlar.

Çalışma, MÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Özlem Uzun, Murat Sezer ve Berna İpek'in doğadan seçtikleri formları, Electrolux'ün buzdolabı, derin dondurucu ve bulaşık makinesinden oluşan ürünlerinin üzerine çizip, özel tekniklerle boyamalarıyla gerçekleşecek.

Güzel Sanatlar Fakültesi atölyesinde öğrencilerin eskiz denemeleri, çizimleri ve temel boyama çalışmalarıyla başlayan proje, 6-11 Nisan tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap'ta düzenlenecek MUDER 2004 5. Mutfak&Banyo ve Ankastre Fuarı'nda Electrolux standında öğrencilerin boyama çalışmalarıyla devam edecek. Fuar ziyaretçilerinin her aşamasını yakından takip edebilecekleri resimleme çalışmaları üç gün sürecek.

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz