reklam

Haberler
Mayıs 2004

Galeri Artist'ten Mayıs Ayı Sergileri

Galeri Artist Salon IV 
Hale Karaçelik "Lirik Orman" Resim Sergisi

Galeri Artist Fulya sanat galerilerinde ressam Hale Karaçelik'in en son yapıtlarından oluşan kişisel bir resim sergisi düzenleniyor. 8 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan serginin adı 'Lirik Orman'. Sanatçının üçüncü kişisel sergisi olan bu düzenlemede orman, çiçekler, manzara ve peyzajlar'dan oluşan eser serisi yer alıyor. Hale Karaçelik'in kariyerinin oluşmasında önemli bir payı olan hocası Ünsal Toker, Ali Çelebi atölyesinden yetişmiş bir usta . Ünsal Toker'ın ekspresyonist fırça kullanımını sürdüren Hale Karaçelik'in en büyük tutkusu doğa ve ışık altında sürekli formdan forma geçen görüntülerin çeşitliliği. Sanatçı bütün doğa çalışmalarında ışık ve onun serüveninin ardında olduğunu bize bildiriyor.

Hale Karaçelik'in çalışmalarından oluşan sergiyi Galeri Artist IV. Salonda izleyebilirsiniz.

Galeri Artist Salon VI - V
YAşar Sami Gökgöz

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı, Heykel Ana Sanat Dalı Başkanlığı yapan sanatçı uzun yıllar uğraş verdiği resim ve heykel çalışmalarını yurtiçi ve yurtdışındaki sanat galerilerinde sergiledi. Karma sergilere katılan sanatçı ödüllü yarışmalara katıldı. Yapıtları yerli ve yabancı müze ve koleksiyonlara alınan sanatçının aldığı ödüllereden bazıları; Kültür Bakanlığı cumhuriyetin 50. Yılı resim heykel yarışması "50. Yıl Atatürk ve Cumhuriyet 1. Ödülü" , Kültür Bakanlığı 36. Devlet resim ve heykel yarışması "Jüri Özel Ödülü" Prof. Yaşar Sami Gökgöz 37 yıl sürdürdüğü öğretim üyeliğinden sonra İzmir'de kendi "sanatevi -Atölye"sini kurdu. Sanatçı halen çalışmalarını burada sürdürüyor.

Yaşar Sami Gökgöz'ün resim ve Heykel çalışmalarından oluşan sergi Galeri Artist İstanbul Salonlarında, Salon VI ve Salon V'de sanatseverler tarafından görülebilir.

Galeri Artist Salon VII
İnci Çakmakçı

1950 İstanbul doğumlu sanatçı kız meslek enstitüsü resim bölümü'ne İstanbul'da başalyıp Ankara'da tamamlamıştır. Pek çok sergiye katılan sanatçının sergilerinden bazı katıldığı sergiler;
1995 Dam Sanat Galerisi'nde kişisel sergi.
2000 Karaca Sanat galerisi'nde kişisel sergi
2001 Aysel Gözübüyük Sanatevi'nde karma sergi
2003 Anadolu Ajansı Sanat Galerisi'nde Karma sergi
2004 Anadolu Ajansı'nda "Benim Masallarım" adlı kişisel sergi.

Sanatçının çalışmaları 8 Mayıs-2 Haziran 2004 tarihleri arasında Galeri Artist Salon VII'de görülebilir.
Arkitera

Arşiv

Photoshop, Freehand, CorelDraw, Illustrator ve diğer grafik programları ile ilgili sorularınız ve çalışmalarınız Grafik Programları forumunda.

Arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz